Szerintetek meg lehet kérni egy óvónőt, hogy rövidebb ideig aludjon a gyerek ebéd után? Vagy ilyet nem illik?
Te meg azon ne lepődj majd meg, ha a magánba is ordítva hagyod ott. Ne hidd, hogy számít, hányan lesznek. A lényeg hogy ott hagyod te is.
Szépen nevelsz a gyerekedből egy nyámnyila anyuci pici fiát.. Te döntésed, majd 12-14 éves korába elkezd menekülni tőletek, mert rá vagytok ragadva.. Nem attól vagy jó anya, hogy 5 éves koráig a szoknyád mellett tartod. Részemről is ennyi.
Én is megyek, pihengetek..
Dehogy! Ez a házirend, ha nem tetszik, keress másik ovit. Nálunk konkrétan ez volt a válasz.
Nem én kértem, engem támadtak.
A lányom nem alszik, sőt alvás közben zavarja a többieket.
Megkérdezték, hogy otthon mennyit alszik. Este 8-tól reggel fél 7-ig. Mire az óvónő: fektessem le később, vagy reggel keltsem fel előbb.
Most ez normális dolog? Este 10-ig fent lenni egy 5 éves gyereknek? Vagy keltsem fel reggel 4-kor amikor még az egész család édesdeden alszik, azért, hogy napközben az óvó néninek kevesebb gondja legyen? Amúgy meg bizonyítottan 4 éves kortól már nem minden gyereknek van erre szüksége.
Én erre csak azt mondtam, hogy most már nagycsoportos, és 2 hónap múlva kezdik a sulit, inkább a többit is le kéne már róla szoktatni, mintsem annak is erőltetni, aki már nem igényli.
Na, erre megsértődött, és ez volt a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!