Szerintetek meg lehet kérni egy óvónőt, hogy rövidebb ideig aludjon a gyerek ebéd után? Vagy ilyet nem illik?
Figyelt kérdés
Gyermekem 5 éves múlt pár hete. Ha ebéd után alszik, akkor este 11-ig is képes fent maradni. Itthon ezért már ritkán altatom őt nappal.2016. jan. 5. 12:34
21/45 anonim válasza:
Hát ne haragudj 16-os! Igenis joga van az ovihoz annak a gyereknek is, akinek otthon vannak a szülei. És elég gáz amit írsz! Egy 3,5 évesnek nem kell 25-ig számolnia, nemhogy több nyelven, nem kell latinul tanulnia, nem kell az irányokat tökéletesen tudnia. Egy 3,5 évesnek szocializálódnia kell, játszani, szaladgálni, barátkozni, építeni, rombolni!!!! Az oviban a helye a több 3,5 éves között!
22/45 anonim válasza:
Ha értelmezted volna amit leírtam, tudhatnád hogy az enyém is szocializálódik, minden nap van 4-5 órás programunk, amikor gyerekek között lehet. És az régen gáz, ha valaki otthon van, de nem tudja megadni azt, amire a gyerekének szüksége van, ezért inkább lepasszolja az óvodába, neveljék az óvónők, ő meg otthon jól elvan, várja a családit két sorozat között. na ez szokta kiverni nálam a biztosítékot! És ez a gyereknek joga van dolog nevetséges..a gyereknek ahhoz lenne joga, hogy az anyja időt töltsön vele, ne passzolja le az első alkalommal, mert hogy jajj szocializálódnia kell, és nem mellesleg anyukának is kényelmesebb otthon egyedül, vagy egy kisbabával. Ha hordod közösségbe, játszóház, játszótér, ott is pont eleget szocializálódik, nem kell lepasszolni.
23/45 anonim válasza:
Az óvodának pont az a lényege, hogy anya nélkül is meg kell állnod a helyed egy közösségben. Hiába ismételgeted a "lepasszolás" szót, csak hogy másokat sértegess, te nem a gyerek érdekeid tartod szem előtt, amikor óvoda helyett otthon tartod. Sajnos suliba majd kötelező lesz menni, neked meg bizony vissza kell menned dolgozni és nem bújhatsz tovább a gyerek mögé. Tudom, hogy ez a "gyes-betegség" szörnyen nehéz, magadban rendezd le a dolgot és ne a gyereken verd le.
24/45 anonim válasza:
Utolsó, ezt benézted:-D Ugyanis egy szóval se mondtam hogy nem dolgozom... Csak rugalmas a munkaidőm, akkor csinálom, mikor a kicsi alszik vagy az apjával van, mint például most is. Egyébként meg a gyerekeket oviba adó, de otthon tespedő anyákat nem fenyegeti az általad említett gyes betegség? Mert nekem csak a gyereket lepasszolós otthon tespedős nőkkel van bajom. Gondolom te is ilyen vagy, ha ennyire magadra vetted. De ha már a gyerek oviban, te miért nem mész vissza dolgozni? Tán elkapott a gyes betegség?:-D
26/45 anonim válasza:
73%-os menj inkább legyél a gyerekeddel ha már napközben lepasszolod hogy mások neveljék...bár ha ilyen vagy, lehet jobban is jár a gyereked.
27/45 anonim válasza:
azért megnézném melyikünk gyereke a boldogabb, az enyém, akinek minden nap nyújtok valami élményt, bármikor jöhet hozzám, vagy a tiéd, akit bezsúfolsz egy szobába, teli idegen felnőttekkel, míg te akinek elvileg Ő kéne, hogy legfontosabb legyen, otthon nézi a Marimart, majd délután érte megy, de a gyesért gondolom először állsz sorba...
28/45 anonim válasza:
Kérj segítséget szakembertől (és ezt most minden rosszindulat nélkül mondom)! Háziorvos, gyerekorvos, védőnő is tud segíteni, de ha nem, akkor netes fórumokon ajánlanak számodra megfelelőt.
29/45 anonim válasza:
Bocs, 60%-os, de 73%-nak van igaza.
30/45 anonim válasza:
Ja, én is 73% vagyok, de másik, előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!