Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha ajándékba adtok zoknit és...

Ha ajándékba adtok zoknit és bugyit akkor illik ugyanannyit venni?

Figyelt kérdés
Pl 5 pár zokni 5 db bugyi.

2015. máj. 27. 08:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Mi a kérdés? Te ajándékba adsz, és ugyanannyit vársz vissza? Én nem tudok ilyen szabályról.
2015. máj. 27. 08:36
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem úgy értem, félre értelmezed a kérdést!

Én nem várok vissza semmit, hanem azt kérdeztem hogy ha én adok 5 pár zoknit akkor bugyiból is illik 5 párat adni vagy ha több,vagy kevesebb mint 5 db az nem baj?

Pl a zokni jobban használódik mint a bugyi, jobban kopik ha zokniból többet adok mint 5 pár az nem e gond lenne hogy nem ugyanannyi mint a bugyi.

2015. máj. 27. 08:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem mar az is fura,hogy zokni es bugyi az ajandek. Miert nem egy polo cagy rovidnadrag akkor mar. Egyebkent a mennyiseg mind1.
2015. máj. 27. 08:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Még ha bugyi-trikó lenne, de nem még akkor sincs ilyen szabály.

Nekem ez nem fura, kislányom egy időben odavolt az új bugyiért, zokniért, volt hogy ezt kapott egyik rokonunktól névnapjára, tök örült neki!! Nyilván megbeszéltétek a szülőkkel, ha nekik jó, nektek is jó lehet.

2015. máj. 27. 09:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés ennyire foglalkoztat? Már egyet kérdeztél erről. Vegyél egyforma mennyiséget...

Mondom én, az élet nagy problémái...

2015. máj. 27. 09:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem az élet nagy kérdései de azért vagytok ti hogy válaszoljatok nem?
2015. máj. 27. 10:30
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Azért vagyunk, persze...
2015. máj. 27. 10:35
 8/13 A kérdező kommentje:

Egyébként meg rossz szokásom hogy mindent túl beszélek, és addig míg nem kapok elég kielégítő választ.

Ezer bocs érte!

2015. máj. 27. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell bocsánatot kérned, mert ez az oldal erre való, bármit kérdezhetsz, hülyeséget is, gáz dolgot is, én meg eldöntöm felnőttesen, hogy mire válaszolok és mire nem. Vagy ha nem döntöm el, az nem a te hibád...

És nem, nem kell ugyanannyit venned bugyiból mint zokniból.

2015. máj. 27. 10:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
bocs,de tényleg fura ajándék a bugyi+zokni. miért nem egy poló? amúgy szerintem tök mindegy,mennyit veszel,nem tudok zokni etikettről
2015. máj. 27. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!