Pár hét múlva megszületik barátnőm kisfia, mit illik a kórházba vinni első alkalommal?
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 17:14
1/7 anonim válasza:
Innivalót és ehető kaját.
Viccen kívül, a kórházi kaja ehetetlen tehát jól jött a házi koszt. És én szomjas voltam így a gyümölcslé és az ásványvíz minden mennyiségben elfogyott.
Ruhát, játékot ne vigyél használni nem tudja és hely sincs hova rakni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a korházba csak a barátnődnek vigyél valamit, gyümölcsöt, gyümölcslevet, valami finomságot, kaját. A kicsinek esetleg valami szimbolikus Isten hozott ajándékot, nehogy beállíts a korházba nagy csomag pelussal, mert nincs hova tenni:D
3/7 anonim válasza:
Étel, víz, tea, vagy gyümilé. Semmi más nem kell kórházba.
4/7 anonim válasza:
És tényleg csak akkor látogasd meg ha nagyon jó barátnőd és ne maradj sokáig. Persze mindenki más, de én akkor még valahogy nem sok mindenkivel akartam cseverészni.
5/7 A kérdező kommentje:
Legjobb barátnőm középsuli óta :)
2015. jan. 12. 18:07
6/7 anonim válasza:
semmit egy nagy műpélót a barátnőd szájába a gyerekének meg egy csokipélót az apjának meg semmit mer ugyse tudni ki az apja xd xd xd :)) xd
7/7 A kérdező kommentje:
Mekkora hülye vagy! Fél éves már a kicsi. Boldog család, és az édesapja aki velük él imádja a fiát!
2015. okt. 28. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!