Jogszerű az, hogy a megtiltják hogy gyerekemet azzal etessem, amivel jónak látom?
Az óvodában a lányomék egy-egy tál szemetet kapnak étel gyanánt, amit én kifejezetten ellenzek. Mi itthon egészségesen táplálkozunk. Kevés, kimondottan zsírmentes hús, rengeteg zöldség párolva, nem szétfőzve. Természetesen minden ellenőrzött öko gazdaságból.
Erre az óvodában valami agyonfőzött főzeléket kapnak, mócdingos hússal, vegetás levest, tésztaételeket stb. Egyik sem alkalmas emberi fogyasztásra.
Mondtam az óvónőnek, hogy majd én viszek be nrki rendes ételt, de azt mondták, hogy ehhez nincs jogom.
Valóban törvény támogatja őket, hogy mérgezzék a gyerekemet?
21-es
A gyerekeknek a cola, csoki, gumicukor is ízlik, mégsem adnám neki. Attól hogy valami jó ízű az ízfokozóktól (bár szerintem még az sem), még nem lesz egészséges.Egy gyeret nem mindig tudja, mi a jó neki
Az ne legyen már indok a moslékra, hogy más örülne neki! Járjatok ti is trabanttal, mert másnak még biciklije sincs.
Miért normális az, hogy annyira kevés a forrás normális ételre, hogy a gyerek kb. csak akkor eszik az óvodában normális gyümölcsöt, ha a szülő visz? Miért normális ez a nagy menzareform, amikor a világ kezd rájönni, hogy nem a zsír okozza az elhízást és a legnagyobb bajokat, hanem a szénhidrát; Magyarországon a dilettánsok megint feltalálták a spanyolviaszt: reggelire kenyér, tízóraira péksüti, ebédre tészta, uzsonnára kenyér továbbra is, de a túrógombócot egyétek magában, gyerekek, mert nem szabad tejfölt tenni rá, megtiltották.
Kevés a pénz, ennyi. Kórházban se adnak túl minőségi kajákat, sajnos. :(
Meg hát az is köztudott, hogy az olcsó kaják a legegészségtelenebbek.
Aki éhezik örülne ennek is. Sajnálatos,, de attól nem kell nekünk is ezt enni.
A csöves a kukából is eszik, akkor nekünk is azt kéne? És örülni neki, hogy legalább az van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!