Jogszerű az, hogy a megtiltják hogy gyerekemet azzal etessem, amivel jónak látom?
Az óvodában a lányomék egy-egy tál szemetet kapnak étel gyanánt, amit én kifejezetten ellenzek. Mi itthon egészségesen táplálkozunk. Kevés, kimondottan zsírmentes hús, rengeteg zöldség párolva, nem szétfőzve. Természetesen minden ellenőrzött öko gazdaságból.
Erre az óvodában valami agyonfőzött főzeléket kapnak, mócdingos hússal, vegetás levest, tésztaételeket stb. Egyik sem alkalmas emberi fogyasztásra.
Mondtam az óvónőnek, hogy majd én viszek be nrki rendes ételt, de azt mondták, hogy ehhez nincs jogom.
Valóban törvény támogatja őket, hogy mérgezzék a gyerekemet?
Magánoviban tényleg jó a kaja. Még sose jött haza éhesen a fiam, pedig nem egyszerű eset. Havi 20e körül van az étkezése, naponta 3x + 2x gyümölcs.
Ha a magánovi nem jó, akkor vidd másik önkormányzatiba. Nálunk óriási különbség van két ovi heti étlapja között. Az egyiknek van saját konyhája (na onnan visznek sokan ételt), egész normális, a másikba viszik valahonnan, az rettenetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!