Akik nem dolgoznak miért adják bölcsibe, oviba a gyereküket?
Figyelt kérdés
Egyre többször olvasom ezt, és nekem furcsa.2013. okt. 22. 09:59
11/38 A kérdező kommentje:
Sajnos nálunk a kisebbségi otthonülő anyáknak több joga van mint a dolgozóknak.
2013. okt. 22. 10:55
12/38 anonim válasza:
Az én fiam is igényelné. Itthon még elvagyunk, játszunk, de akárhányszor megyünk le a játszira, mindig kinéz magának egy nagyobb gyerektársaságot-vagy néhány apukát, és én le vagyok tojva. Velem nem focizik, nem játszik, tesója meg még nincs. Napi 4 órára örömmel vinném, neki is jót tenne, és nekem is. Főleg neki.
13/38 anonim válasza:
egyébként pedig örülj neki, hogy van munkahelyetek, szívesen cserélnék veled...
14/38 anonim válasza:
Tobb oka is lehet:
Nem bír a gyerekkel.
Munkát keres.
IgenLi a gyerek a gyerek társaságot.
Rendkívül rossz az anyagi helyzete.
Beteg.
15/38 A kérdező kommentje:
13-as. Hiába van munkahelyünk, ha a bébiszitter bére és a bérletek levonása után annyi is alig marad több, mintha otthon ülnék segélyen, és ezért én 8tól 15ig, a férjem meg három műszakban dolgozik.
2013. okt. 22. 11:31
16/38 anonim válasza:
még "ülhetsz te is otthon a segélyen" mert nem tudhatod, mit hoz a holnap,
úgyhogy ne vagdalózz.
17/38 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem vagdalkozom, csak igazságtalannak érzem, és kérlek a frusztrációdat ne itt vezesd le.
2013. okt. 22. 12:18
18/38 anonim válasza:
Eléggé támadó hangnemben kérdezel,válaszolsz.Szerintem örülj neki,hogy van munkahelyed és becsüld meg.És ne legyél ellenséges azokkal akiknek nincs.Nem mindenki direkt ül otthon és várja a segélyt!!
És igen:Állj ki a jogaid mellett!!Ha betöltötte a három évet a gyermek fel kell hogy vegyék ovodába.Sokaknak nem telik bébisziterre
19/38 A kérdező kommentje:
Csak 2014től lép életbe hogy kötelező lesz az óvoda a 3. évtől. Én nem érzem bántónak amiket írok, csak igazságtalannak érzem hogy aki megtehetné hogy otthon tartja a gyerekét annak jut hely, a dolgozó szülő gyerekének pedig nem. Ez egy kis, többségében kisebbség lakta falu, itt máshogy mennek a dolgok. És a bébiszitterre visszatérve. Nekünk sem telne rá, de csak nem rakhatom ki a gyereket az utcára reggeltől estig.
2013. okt. 22. 13:03
20/38 A kérdező kommentje:
De hagyjuk a témát, látom nem értitek. Örüljetek hogy a gyereketek tud oviba járni, becsüljétek meg. Kérdésem nem a segélyen lévők ellen irányult, sajnálom ha megbántottam valakit. De józan paraszti ésszel a dolgozó szülők gyerekeit kéne előre helyezni szerintem.
2013. okt. 22. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!