Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akik több műszakban...

Amore kérdése:

Anyukák akik több műszakban dolgoznak? Lenne pár kérdésem. A gyerekek hogy viselték és ti?

Figyelt kérdés
Lányom betöltötte a 3 évet és el kell mennem dolgozni. Közeli gyárban találtam munkát de 3 műszakban kellene dolgoznom ezért félek hogy viselnénk ezt az új helyzetet. Felügyelete meg lenne oldva.

2013. júl. 21. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én lányom 2 éves és két hónapos volt,amikor elmentem 3 műszakban dolgozni.Muszáj volt.Szerintem engem jobban megviselt,mint őt.Mindent elmondtam neki szépen,hogy ma anya visz az oviba,de apa megy érted,mert délutános vagyok.Ha éjszakára megyek,és még nem alszik mondom hogy éjszakás vagyok,és sajnos muszáj menni dolgozni,mert kirúg a főnök...meg kell a pénz,hogy tudjunk venni játékokat stb...szerencsére megérti,néha szokta mondani ,hogy anya ne menj,maradj itthon,ez a legrosszabb:(..de a kirúg a főnök szöveg mindig bejön neki :)

Az eleje kicsit nehéz lesz,de hamar megszokja majd !

2013. júl. 22. 09:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltál! Igen nagyon nehéz ez mindenkinek az biztos! Az tuti ha lesz más lehetőségem itt hagyom ezt a munkát.
2013. júl. 22. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!