Hogy lehet igazán "könnyen" elengedni?
",hogy szüksége van a társaságra én már nem vagyok sajnos elég neki"
Ezt a részt két gyerek után se tudom megérteni, pedig két homlokegyenest eltérő habitusú, szociális igényű gyerekek van.
A nagy egyedül is elvan, a kicsi társaságkedvelő, de neki is doszt elég voltam még 3 felett is, és hiába volt bölcsis 2,5 éves korától, leginkább azt szerette, ha nem ment.
Most se várja az ovit, imádta a nyarat, főleg amikor nem dolgoztam.
Én 3 gyerek után sem értem meg, hogy anya nem elég neki. Akkor ott gond van.
Nade , hamár beadtad, akkor szedd össze magad, ha ő jól érzi magát ne utáltasd meg vele.
Biztosan nem adtam volna be előbb, mint én megyek dolgozni.
Legkönnyebben úgy, ha muszáj visszamenni dolgozni, hogy legyen kenyér az asztalon meg ki legyenek fizetve a számlák.
Szerintem ha amúgy is otthon vagy, akkor nem biztos, hogy kell erőltetni az előrehozott óvit.
Nálunk alapból csak betöltetlen 3 évesen veszik fel.
Egy 2,5 évesnek szerintem nem valószínű hogy igénye lenne arra hogy minden nap órákig idegenek vigyázzanak rá. Szocializálni Te is tudod.
Ha azt mondanád van vmi extra okod, álláskereséshez képzed Magad, orvosi kezelésekre jársz, mittudomén,.akkor persze nincs választás.
De ha nincs ilyenről szó és Te sem akarod, akkor nem is tudod hitelesen képviselni.
Amúgy azt mondják azon múlik a beszoktatások többsége, hogy mennyire erős a szülő meggyőződése abban, hogy szükséges az adott beszoktatás.
A gyerektársaságra gondoltam.imád gyerekekkel játszani és ahová megyünk keresi is a társaságukat.Persze elvagyunk ithon nagyon is.De kell dolgoznom is még ha oda nemis tudok visszamenni.Bölcsibe nem vették fel természetesen ez is opció volt.
És van arra is lehetőség,hogy pl elkezdi az ovit és valóban nem vesznek vissza akkor kivehetem??mert erről nemtudtam.
Itt felveszik 2,5eves kortól.es még így is van 2hely az oviba
Ugy h tudomasul veszed h dolgozol a gyerekeg oviban van. Ha meg jol elvan a gyerek akkor annak orulunk es nem csinaljuk a feszkot mert anya pici lanya ovis lett es szegenyke ...
Ez az elet rendje a gyerek felno mar nem leszel erdekes neki, es kell a gyerektarsasag h szocializalodjon. Nem lehet burokba mert azzal marhara kicseszel vele. Kell a jo es rossz tapasztalat amit a kozosseg ad! Ettol fejlodik tanul. Pont.
Alig vártam,hogy valaki a pszichológust írja komolyan 🤦
Sejtettem,hogy ezt fogom kapni és köszi mert most jót nevetek 😅
Neharagudj,de inkább nem írok semmit sem! Pedig tudnék! Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!