Elengednétek a 4 éves óvodás kislányotokat az ovistársának a családjával Krétára?
Figyelt kérdés
A kislányom nagyon jóba lett egy vele és a szülei ennek hihetetlenül örülnek, mert a kislány nagyon visszahúzódó és szinte senkit nem fogad el. Egyke, így nagyon örülnek, hogy végre valakit át tud hívni magukhoz. Szeretnék elvinni a lányomat magukkal jövő júliusban nyaralni. Én teljesen ledöbbentem, nem tudom illene-e elfogadni. Nem engednének semmit fizetni. Tudják, hogy nem élünk jól.2017. nov. 20. 22:02
1/58 anonim válasza:
Kizart! Szo se lehet rola! 4 eves...meg csak nem is emlekezne ra kesobb.
3/58 anonim válasza:
Hú dehogyis engedném el!!
Már attól megesz az ideg, ha az apjával elutazik rokonokhoz pár napra holott tudom, hogy nagyon vigyáz rá.
Semmiképp nem tudnám ilyen fiatalon idegenekkel elengedni egyedül.
4/58 anonim válasza:
Biztos, hogy nem.Lehet, hogy már túl sok hiradót néztem, de annyi sok gyereket ér bántalmazás (akár szexuális is) és az esetek 90%-ban olyan teszi akiről soha senki nem is gondolná.Mennyire ismered a szülőket?...de mindegy is akkor sem engedném, csak ha mi (szülők is) mennénk.
5/58 anonim válasza:
Kizárt. 4 éves korukban vendégségbe is csak együtt mentünk, egyedül, külföldre, hogy a viharba jut ilyen egyáltalán eszükbe???
7/58 anonim válasza:
Jól értem, h te elengednéd, csak az átvállalt költségek miatt vannak fenntartásaid?
8/58 anonim válasza:
Csak úgy hirtelen, biztosan nem.
Először is fontos lenne, hogy megismerjem a szülőket, ez a legfontosabb.
A másik pedig az, hogy biztosan egy párszor megpróbálnám, hogy annyi ideig legyen velük, mint ameddig az út fog tartani, hogy inkább itthon derüljön ki, ha nem akar velük lenni, nem bírja nélkülem.
Én személy szerint a kora miatt nem engedném, de ha ezt nem nézzük akkor a fentiek tekintetében engedném el.
9/58 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül ; NEM! Mégha évtizedes barátságot ápoltok a szülőkkel, sem. Egy négyéves gyerek számára még a szülei, testvérei jelentik a világot, biztonságot. Már a legelején komoly gondot okozna Neki, hogy nem vagytok ott.
10/58 A kérdező kommentje:
Én sosem tudnám elvinni ilyen helyre (vagyis remélem majd később igen de 4-5 évig még biztos nem), úgyhogy az ő érdekében örülnék neki, hogy nem csak a Balatonra jut el (amivel egyébként semmi bajom sincs-ne értsétek félre)
2017. nov. 20. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!