Elengednétek a 4 éves óvodás kislányotokat az ovistársának a családjával Krétára?
A válasz természetesen: NEM. Fiatal édesanya vagyok, és rugalmas, de egy számomra teljesen ismeretlen családdal nem engedném el soha. Még akkor sem ha nem adhatnám meg a saját gyermekemnek, hogy én elvigyem majd idővel.
Szép dolog ha nagyon jó barátnők, de egy 4 éves gyereknek erre nincs szüksége. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy mennyi rossz dolog történik nap, mint nap, amivel tele van az internet, és a TV.
Azt se tudom, hogy nekik hogy jutott eszükbe ilyen dolgot felajánlani.
Nem. Kizárólag anyósomnál lehet a gyerek nélkülünk. És bármi van, kocsiba tudunk pattanni, és menni érte.
4,5 éves a fiam, eszembe nem utna ilyen.
A kérdés elején még azt hittem pizsamapartira ottalvósra szól majd a kérdés, arra is nemet mondanék, Nemhogy külföld, meg idegen család...
Te nem vagy komplett. 4 évesen tök nem tudja, hogy most Kréta, vagy a szomszéd megye... Neki az az igazi élmény, amit a családjával él meg.
Nem!!!
A "max a Balatonra jutna el" tételhez.
Na és? Négyévesen aztán marhára fogja értékelni Krétát...
Abba belegondoltal hogy, siman elrabolhatjak...?
es nem az o felelosseguk lenne.
Kizart hogy elengednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!