Hol van a többi óvodás hétköznap reggel fél 8-kor?
Most szeptembertől ovis a gyerekem.
A mi csoportunkban majdnem 20-an vannak, a másikban is kb. ennyi lehet. Állami óvoda. Elvileg 6-tól nyit, és elvileg 7-től már külön felügyelő vigyáz a külön csoportra.
Erre 7:20-kor elsőként érkezek, mondom csak megvárom a következő gyereket, hogy ne egyedül legyen.
Az ezüstérmes 7:35-kor érkezik.
7:35-kor ketten vagyunk a kb. 35 fős társaságból.
Kérdem én: hol vannak a többiek? A többiek nem dolgoznak? Nem kell nekik 8-ra (vagy előbb) beérniük a munkahelyre? És ez nem egyedi eset, hanem egész héten ez volt.
Értem én, hogy van 2-3 anyuka, aki még ovis korában is otthon van a gyerekkel, nade 35-ből 33?
Mi 8:30ra visszük oviba mert akkor megyünk dolgozni.
Lehet sok kisbabás szülő van a csoportotokban?
Ketteeees :):):):):):)
Amúgy en pl delutanosban nem verem fel a gyereket. Épp eleg odaérni 8.00ig. Az apja meg majd megy érte. Ha delelottosok vagyunk a mama vagy a szomszéd lany viszi. Ők sem hajnalra.
Utolsó, mégegyszer:
Mondjuk én azt gondoltam, hogy 5%-nál több az olyan szülő, aki saját maga hozza-viszi gyereket + még főállásban dolgozik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!