Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek egy 16 éves...

Elengednétek egy 16 éves lányt Balatonra?

Figyelt kérdés

Az egyik opció az, hogy reggel menne és éjszaka jönne haza, a párjával utazna aki már 18. A másik opció, hogy egy éjszakát ott töltenének és másnap délután jönnének haza.

Valamelyiket megengednétek? Milyen feltételekkel?

jún. 17. 22:20
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
89%
Nézd, úgyis le fognak feküdni egymással, akkor már inkább legyen félig bevallottan, meg nyomj a kezébe egy csomag óvszert.
jún. 17. 22:32
 2/42 anonim ***** válasza:
86%
Fürdés is lenne a Balatonban?
jún. 17. 22:32
 3/42 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, a lányom fél a tó vizétől. Inkább a balatonlellei vidámpark érdekli, illetve más programok. A fiú családjának van nyaralója, oda mennének egyébként.
jún. 17. 22:34
 4/42 anonim ***** válasza:
91%
Szóval a szex a gond? Az lesz napközben is. Úgyhogy szerintem tök mindegy mikor jön haza.
jún. 17. 22:37
 5/42 anonim ***** válasza:
91%
Mért ne lehetne elengedni?
jún. 17. 23:12
 6/42 Derjaderja ***** válasza:
14%

Én nem engedném így.

Pontosabban:

- Semmiképp nem engedném autóval ha a fiú vagy bármilyen ismeretlen felnőtt vezet

- Nem engedném egy üres házban aludni egy másik városban.

Beleférne ha ismerem a fiút és megbízom benne:

- elvonatoznak az üdülőbe és ott alszanak ha általam ismert felnőtt ott van a házban vagy legalább pár utcával arrébb

- elmegyünk együtt és napközbenre kimenőt adok a lánynak a fiúval

- elmegyünk együtt egy hotelbe és külön szobában alszanak

- elmegyünk együtt és mi egy közeli hotelben alszunk, ők meg a nyaralóban

A fürdés része mindenképp nagyon aggasztana. Jó hír ha nem strandol.

jún. 17. 23:23
 7/42 Derjaderja ***** válasza:
13%
De azért remélem a gyerekem nem fog 16 évesen pakolni, nekem ez alapból necces. De elfogadom hogy a tiltás a legveszelyesebb, csak remélem addig hat rá a nevelés.
jún. 17. 23:26
 8/42 Derjaderja ***** válasza:
15%
Pakolni = pasizni
jún. 17. 23:26
 9/42 anonim ***** válasza:
93%

Egy 16 éves legyen már annyira önálló és életképes hogy el lehessen engedni...

Nyilván keretek, szabályok kellenek itt is; tudd hogy hova megy, beszéljétek meg hogy mikorra kell otthon lennie, beszélgess vele a szexről amennyire engedi a viszonyotok, de valódi indokot nem látok hogy miért ne mehetne.

Ha pedig le akarnak feküdni akkor le fognak. Ha kell fényes nappal a suli wc-ben ha más megoldás nincs. Inkább legyen nekik egy szép élmény...

jún. 18. 00:27
 10/42 anonim ***** válasza:
84%

A ferjemnek ahogy meglett a jogsija mentunk mindenfele. (18 evesen mar neki is volt) lehet hogy aggodtak a szuleim de nem mondtak. Ugy szerzel rutint, ha vezetsz. Persze ertem, ennek nem akarod hogy resze legyen a lanyod, ertheto. De ha alapvetoen nincs toletek messze a balaton, lehozza egy friss jogsis is. Plusz nem hatrany, ha nincs messze mert ha barmi van a nyaralason te is autoba pattansz es ott vagy a lanyodert pikkpakk. Ez fontos.

Kenyelmesebb szerintem ha ott alszanak, a srac csaladjanak a nyaraloja kvazi azert nem egy idegen hely, en 16 evesen maradtam otthon ket hetre egyedul amig a szuleim nyaraltak.

Szexelni tudnak nappal is, barhol.

jún. 18. 01:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!