Elengednétek egy 16 éves lányt Balatonra?
Az egyik opció az, hogy reggel menne és éjszaka jönne haza, a párjával utazna aki már 18. A másik opció, hogy egy éjszakát ott töltenének és másnap délután jönnének haza.
Valamelyiket megengednétek? Milyen feltételekkel?
Èn támogatom a gyerekem, tudja, hogy rám számíthat és nem pedig leveszem róla a kezemet. Ettől még megy nyári munkára, de a kettő nem függ össze.
Derjaderja: kapcsold ki a horrorhíradót! Abból tényleg csak ez folyik. A realitás azért más.
Engem 16 évesen 4 barátnőmmel elengedtek a Balatonra néhány napra. Életre szóló élmény volt. Illetve pár napra Gyulára is elmehettem az akkori barátommal. Az is szuper volt. Nem lesz semmi gond. :)
27N
Amúgy durva látni, hogy mennyire különbözőek lehetnek szülők. Az én gyerekem még pici, de őt sem óvom mindentől.
Bár szegény családban nőttem fel, de a szüleimnek evidens volt, hogy utazni érdemes, ha valahogy megoldható, szóval 16 éves koromtól kezdve elég sokat mentem, ahova csak tudtam, 18 éves korig a szállás volt néha szűk keresztmetszet, de azt is meg lehetett oldani. Ez az időszak alapozta meg az utazási iránti végtelen szeretetemet, adott rengeteg olyan készséget, amelyek jól jöttek egyrészt hétköznapi problémamegoldásban is, de akkor is amikor már sokkal neccesebb helyekre jártam. Tényleg nem értem, hogy mitől kell félni. Polgárháborús országban először 22 évesen jártam, 25 évesen kerültem először rendőrségi korrupció miatt fogdára Afrikában, egy évre rá meg el is raboltak egy napra Bolíviában, aztán mégis itt vagyok.
Vonattal elmennek a Balatonhoz, esznek egy lángost meg isznak két fröccsöt, este bénáznak valamit az ágyban, aztán hazavonatoznak. Mégis mitől kéne félteni? Magyarország a világ legbiztonságosabb helyei között van, ha valaki itt sem tud vigyázni magára, az életképtelen. 16 évesen ennyinek simán mennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!