Az egyik opció az, hogy reggel menne és éjszaka jönne haza, a párjával utazna aki már 18. A másik opció, hogy egy éjszakát ott töltenének és másnap délután jönnének haza.
Az én szüleim szerintem szigorúan fogtak mindenben, de amikor 16 évesen volt egy barátom (19 volt) akkor megengedték, hogy kettesben lemenjünk a Tisza-tóhoz kempingezni. A srác kispolákjával mentünk. 2000et írtunk akkor.
Aki ennyire nem tud bízni a 16 éves gyerekében, az mit csinált nevelés címszó alatt 16 évig? És meddig akar helikopterkedni? Derjaderja?
jún. 18. 08:57
22/42 A kérdező kommentje:
Bízom a lányomban, a szex részével tisztában vagyok. Én inkább az emberektől féltem, stb. Meg magától a Balatontól is, hiszen nem tudok ott lenni egy pillanat alatt, ha bármi baj van.
jún. 18. 11:03
23/42 anonim válasza:
Egyszer meg kell engedned a lányodnak, hogy felnőjön. Én is mentem 16 évesen mindenhova, vigyáztam magamra és nem volt soha probléma.
jún. 18. 11:05
24/42 anonim válasza:
@22 16 évesen egyedül utaztam az Egyesült Királyságba, 2 évvel később már Indiát jártam, a Balatonon mégis mi a rosseb történne? Nem kell bokáig érő vízbe fejest ugrani, oszt ennyi.
jún. 18. 11:27
25/42 anonim válasza:
Hat te ismered a parjat, mennyire alkalmas megvedeni. Te ismered a lanyod, o mennyire alkalmas sajat magat megvedeni.
jún. 18. 11:55
26/42 anonim válasza:
És szerinted mitől tanulja meg ezeket a lifeskilleket, ha nem engeded sehova, és nem “gyakorolhatja”?
Mi történhet vele?? Most komolyan?
jún. 18. 13:22
27/42 anonim válasza:
26 Nyilván rengeteg minden, rossz dolgok is történhetnek vele, mint minden emberrel. De ha már megtanulta hogyan vigyázzon magára, akkor elengedném. 16 éves már általában fejlett annyira agyilag, hogy tud magára vigyázni.
jún. 18. 13:31
28/42 anonim válasza:
"hiszen nem tudok ott lenni egy pillanat alatt, ha bármi baj van"
Ez a te szorongásodról szól, amivel neked van dolgod.
Ha ott ülnél a parton, ő meg száz méterre bent úszna és ott lenne baj, akkor sem tudnál egy pillanat alatt ott lenni. Akkor eszerint a vízbe is csak úgy mehetne, hogy mellette úszol? 16 évesen? Gondolkodjál már!
jún. 18. 13:37
29/42 anonim válasza:
Az ilyen helikopterszülők cseszik el és nevelnek életképtelen gyerekeket, akik felnőve képtelenek intézni a saját életüket, mert anya nélkül levegőt se vehettek.
jún. 18. 13:39
30/42 Derjaderja válasza:
A helikopterseg szerintem mást jelent. Amíg kiskorú a gyerek, én felelek érte és kész. És 16 évesen szerintem nem kell fiúkkal utazgatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!