Túl sokat engednek meg nekem a szüleim? 2 15 éves lányt és 2 16 éves fiút elengednétek egyedül a Balatonra nyaralni? (hosszú)
Egy 6 osztályos gimibe járok. Most 9.-o-os vagyok. 2 éve ismerem a mostani osztálytársamat. 15 éves lány vagyok. Először is kezdem a barátnőmmel:
Nagyon kedves,aranyos lány. Őt is 2 éve ismerem. Az egyetlen baj az,hogy nem én vagyok neki a legjobb barátnője, talán a második vagyok. Egy igazi kis tűzrőlpattant csaj :D. Nagyon bírom. 15 éves.
Én: Csendes, nyugodt lány vagyok. Nem szeretem a külsőm, ezért nem nagyon bírom a bulikat(sosem voltam még), még az osztálybulikból is legszívesebben kimaradnék. Úgy érzem,hogy sok szebb lány van nálam. am. nagyon jó tanuló vagyok (kitűnő leszek)
Az egyik fiú: nem tudom,hogy mit érzek iránta. Már amikor idejöttem a suliba tetszett. kb. 2 hete merte megmondani,hogy tettszem neki. azt mondtam neki,hogy várjunk még egy picit. Az a bajom vele,hogy facebookon órákat tudunk beszélni, az iskolában meg olyan mintha nem is érdekelném. Miért csinálja?
A másik fiú: rendes, nyugis nincs vele semmi bajom,de még nem-nagyon beszéltünk.
3 éve van nyaralónk a Balatonon. Anya már sokszor mondta,hogy ha van kedvem,akkor szóljak a többieknek és elmehetünk. Ha nem akarjuk azt,hogy ő is ott legyen,akkor szóljunk fiúknak is,mert egyedül nem merne 2 lányt ott hagyni. Ezt az ötlete mondtam a barátnőmnek,de a 2 fiúnak nem. Ő bent lenne,de nincs merszem megkérdezni a 2 fiút,hogy eljönnének-e. Szerinted eljönnének?
Te megengednéd a 16 éves fiadnak,hogy egy olyan lányhoz menjen akinek a szüleit nem ismered?
Jezusisten milyen anyad van?? engem 17 evesen nem enged el balatonra foleg nem fiukkal... nem hogy meg felajanlja...
17/L
Nem engedném el. Nem azért, mert mit csináltok, ennyi idősen mi is lementünk a barátnőmmel a nyaralójukba, ráadásul úgy, hogy a szüleim nem is tudtak róla.
DE azóta eltelt tíz év. Most már látom, akkor mennyire kockázatos helyzetekbe mentünk bele a tapasztalatlanságunk miatt. Szerencse, hogy nem esett bajunk. Ha újra tehetném, nem mennék el, és a gyerekem sem engedném el a felügyeletem nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!