Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Túl sokat engednek meg nekem...

Túl sokat engednek meg nekem a szüleim? 2 15 éves lányt és 2 16 éves fiút elengednétek egyedül a Balatonra nyaralni? (hosszú)

Figyelt kérdés

Egy 6 osztályos gimibe járok. Most 9.-o-os vagyok. 2 éve ismerem a mostani osztálytársamat. 15 éves lány vagyok. Először is kezdem a barátnőmmel:

Nagyon kedves,aranyos lány. Őt is 2 éve ismerem. Az egyetlen baj az,hogy nem én vagyok neki a legjobb barátnője, talán a második vagyok. Egy igazi kis tűzrőlpattant csaj :D. Nagyon bírom. 15 éves.

Én: Csendes, nyugodt lány vagyok. Nem szeretem a külsőm, ezért nem nagyon bírom a bulikat(sosem voltam még), még az osztálybulikból is legszívesebben kimaradnék. Úgy érzem,hogy sok szebb lány van nálam. am. nagyon jó tanuló vagyok (kitűnő leszek)

Az egyik fiú: nem tudom,hogy mit érzek iránta. Már amikor idejöttem a suliba tetszett. kb. 2 hete merte megmondani,hogy tettszem neki. azt mondtam neki,hogy várjunk még egy picit. Az a bajom vele,hogy facebookon órákat tudunk beszélni, az iskolában meg olyan mintha nem is érdekelném. Miért csinálja?

A másik fiú: rendes, nyugis nincs vele semmi bajom,de még nem-nagyon beszéltünk.

3 éve van nyaralónk a Balatonon. Anya már sokszor mondta,hogy ha van kedvem,akkor szóljak a többieknek és elmehetünk. Ha nem akarjuk azt,hogy ő is ott legyen,akkor szóljunk fiúknak is,mert egyedül nem merne 2 lányt ott hagyni. Ezt az ötlete mondtam a barátnőmnek,de a 2 fiúnak nem. Ő bent lenne,de nincs merszem megkérdezni a 2 fiút,hogy eljönnének-e. Szerinted eljönnének?

Te megengednéd a 16 éves fiadnak,hogy egy olyan lányhoz menjen akinek a szüleit nem ismered?

2013. jún. 6. 11:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem (csak) az a baj, hogy fiúk mennek-e, vagy sem.

Hanem az, hogy nagyon fiatalok vagytok, nulla élettapasztalattal. Belefuthattok sok olyan helyzetbe, amit nem tudnátok kezelni. Kisebb a veszélyérzetetek, sokkal nagyobb eséllyel hoznátok rossz döntéseket - a legjobb szándékotok ellenére is.

2013. jún. 6. 12:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném.
2013. jún. 6. 12:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

17 vagyok,nem engednélek amúgy:) Nem a fiúk miatt,hanem a sok elmebeteg ember miatt.

Amúgy nem kell szidni az anyját,engem is úgy engednek el bulizni vagy akárhova ha jönnek velem fiúk is. Nem azért,mert azt akarják,hogy átmenjenek rajtam hanem,mert féltenek és nyugodtabbak ha tudják,hogy nem csak lányok vannak. Persze a másik véglet,hogy idegesek is,mert tudják,hogy fiúk is vannak:D Haha,ördögikör ez.

Amúgy meg kérdezzd meg nyugodtan a fiúkat,max nemet mondanak,nagykaland akkor majd mentek mással:)

2013. jún. 6. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Biztosan nem engedném el 15-16 éves lányom,megbízható felnőtt rokon nélkül nyaralgatni,pláne nem fiúkkal,sok esze van anyukádnak.
2013. jún. 6. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:
nincs vmelyikőtöknek 18+ éves tesója? lehetnek olyan helyzetek amikor szükség lehet rá. ha van mehettek
2013. jún. 6. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:
megbízik benned, ne rontsd el
2013. jún. 16. 10:40
 17/17 anonim válasza:
a mai fiatalság.... no comment.
2018. jún. 12. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!