Három hét túl hosszú idő?
Csinálj adagokat. A madaraknál nem gáz, mert csak fel kell tölteni az etetőket, de pl. a macskák, kutyák kajáját kimérve bezacskózhatod és berakod a hűtőbe, ráírva, hogy "Szerda este Tappancs + 1 fél tabletta a konyhapultról", "Csütörtök reggel Pötyike, megmelegíteni neki!!"
Kérd meg őket, hogy állítsanak be a telefonjukon emlékeztetőket, hogy mikor kell levinni a kutyákat.
Ragaszd tele a lakást cédulákkal. Pl. a madarak kalitkájára, hogy zárják be rendesen, meg az állatorvos telefonszámát vész esetére... stb.
Vagy írj tennivaló-listát, pontokba szedve.
1. Levinni a kutyát, az előszobafogason van a póráz, legalább 20 percet lent tölteni vele.
2. Megetetni a madarakat, vizet adni nekik. Visszazárni a kalitkát!
3. stb.
Amúgy ne aggódj, nem lesz semmi baj.
Én kollégium miatt hosszú ideig csak hétvégén láttam a kutyámat (nagyon egygazdás a drága). A szüleim mondták, hogy azt az 5 napot, míg nem voltam, végigszunyókálta, végigvegetálta, aztán mikor találkoztunk, bepótoltuk a rohanást meg szeretgetést. Ki fogják bírni, ne aggódj. A kutyád fogja jobban megsínyleni, a macskáknak inkább mindegy, hogy ki nyitja ki a macskakonzervet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!