Elengednétek nyári munkára a balatonra a 16 éves lányotokat a barátnőjével?
Ez függ attól, hogy milyen személyiségű a lányom és a barátnője, mennyire ismerem és bízom bennük. Azért nem hiszem, hogy az _összes_ 16 éves lány a világon fűvel-fával szeretne hetyegni és leinni magát a sárga földig minden egyes nap, én is voltam 16 éves, egyáltalán nem vonzott ez a fajta szórakozás, ugyanakkor ebben a korban már bőven van vonzereje annak, hogy huzamosabb időn keresztül a "maga ura". Közben meg az természetesen jó dolog, hogy nem csak a napot lopni szeretné egész nyáron, hanem szeretné magát kipróbálni mindenféle munkahelyeken, zsebpénzt keresni, szóval önállósodni.
Szóval röviden: nem tudom. Attól függ, mennyire bízom a lányomban. Megfordítva a kérdést, egy 16 éves fiút elengednél? Ha igen, akkor azért ott is elgondolkodnék, hogy miért bízol jobban egy ugyanilyen korú fiúban, amikor ha ismered a lányod, tudod, hogy mennyire van meg neki a magához való esze.
Nem engedném.
Mamám 70 évvel ezelőtt volt lent a Balatonon dolgozni 16 éves lányként, valami szállodában. Következő szezonba már nem engedte el az anyja, mert a falujukból ott nyári melón lévő lányok fele terhesen jött haza. 😀 (A mami nem) És ezek vallásosan, erkölcsösen nevelt lányok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!