Elengednéd a 16 éves lányodat a szintén 16 éves barátnőjével Pestre? Délelőtt indulnak, este érkeznek (vonat).
Sziasztok!
Szeretnék felmenni Pestre a barátnőmmel egy napra. Voltam már ott, a belvárost egész jól ismerem.
Elmennénk moziba, a Hősök Terére, esetleg korizni is, meg sétálnánk kicsit a Ligetben, ilyesmik. Hat-hét óra körül szerintem otthon is lennénk.
(nyilván nem most karácsonykor, hanem 26-án vagy 27-én)
Ami a gond, a szüleim eléggé félnek Pesttől, vagyis kicsit pontosabban fogalmazva egyenesen utálják. Még nem mertem megkérdezni.
Azok a vidékiek, akik hasonlóan gondolkodnak Pestről - ha tudjátok a lányotokról, hogy felelősségteljes és normális, barátnője is, el mernétek engedni? (tudom, sokan megint jönnek majd azzal, hogy nem is vagyok az, de akkor most TEGYÜK FEL, hogy van egy lányod, akiről biztosan tudod, hogy az. :) )
26.-a még karácsony,akkor még nem :) De utána mehetne.
Amikor az én lányom 16 volt,felengedtem Pestre éjszakára! A barátaival ment oda bulizni.
Beszélj a szüleiddel,mondd meg hogy ismered a várost,mutasd meeg nekik,hogy pontosan merre mennétek,és ad meg nekik a barátnőd telefonszámát is.
Természetesen felelősségteljes vagy, meg érett is, meg főleg szavahihető. Mint itt a kérdezők 120%-a.
És nem, nem engedném el a 16 éves, felelősségteljes, érett, szavahihető lányomat egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező, szintén 16 éves lánnyal.
ha Bp-i agglomerizáció vonzáskörében van a lakóhelye akkor igen.
meg ha tudom konkrétan hova fog menni, és a telefonján a GPS segítségével nyomon tudom követni éppen merre jár.
ha ezek a feltételek nem adottak, akkor nem.
"felelősségteljes és normális"
Erre gondolsz, mint fényezés? Úgy gondolom, ez egyszerű tényközlés.
Nagyon szeretem, hogy egy fél soros szövegben is találnak valamit az emberek, amibe beleköthetnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!