Rendben van hogy nincs apáknapja?
Kisfiam ovodájába nagyon szép előadást csináltak anyáknapjára ( ez minden évben így van) viszont most jött a hír hogy apák napját nem fogják megtartani mert van pár (3) gyerek akinek nincs apja. (élnek csak nem foglalkoznak a gyerekkel)
Abszolút megértem a logikát viszont mivel nagyon jóban vagyok az ovónőkkel azt is tudom hogy van 2 gyerek akit az apja nevel csak és az anyjuk abszolút nem.
Egyiket lehet a másikat ilyen ok miatt viszont törlik?
gyerekek szemszögéből megértem viszont annak a 2 gyereknek akiknek az anyjuk kimarad teljesen az életükből nem ugyan olyan rossz anyáknapján?
kettős mércével ebben az esetben viszont nagyon nem vagyok kibékülve.
Nekem nagyon furcsa ez "az egyenjogúságról papol". Erről nincs mit papolni, az emberek egyenjogúak.
Nekem nincs kifogásom az apák napja ellen, de szerintem a férfiak többsége nem igényli, hogy legyen egy ilyen intézményi ünnep.
Tapasztalatom szerint a legtöbb apuka boldogan megússza az óvis/iskolás dolgokat, nem szeretik ezt a más szülőkkel együttlevős közeget.
Nyilván ha rajzol otthon egy kedves képet a gyerek, annak örülnek.
Hogy anyák napi ünnepség kell-e, azt én nem tudom, annyiból örülök neki, hogy az anyukám egy évben egyszer erre eljön hozzánk (és az óviba), meg nyilván kedves, tartalmas ünnep, a gyerek tanul szerepelni, szóval én elvagyok vele, nem tudok sírni vagy ilyesmi, illetve egy random helyzetben inkább meghatódom mint egy ilyen ünnepén, de én nem látok ebben nemek harcát vagy hasonlót.
Hát én nem mennék falnak ha lenne, nem vagyok ellene, csak szerintem a férfiak döntő többsége nem igényelné, hogy legyen. Lehet, hogy tévedek.
Illetve minden ilyen ovis rendezvény a munkahely szempontjából egy szívás, szerintem a legtöbben már úgy vagyunk vele sajnos, hogy Isten mentsen még egy elkéretòzéstől, beosztás kikéréstől, szabad naptól, mert a betegségek és a szünidő miatt így is folyton rezeg a léc bent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!