Rendben van hogy nincs apáknapja?
Kisfiam ovodájába nagyon szép előadást csináltak anyáknapjára ( ez minden évben így van) viszont most jött a hír hogy apák napját nem fogják megtartani mert van pár (3) gyerek akinek nincs apja. (élnek csak nem foglalkoznak a gyerekkel)
Abszolút megértem a logikát viszont mivel nagyon jóban vagyok az ovónőkkel azt is tudom hogy van 2 gyerek akit az apja nevel csak és az anyjuk abszolút nem.
Egyiket lehet a másikat ilyen ok miatt viszont törlik?
gyerekek szemszögéből megértem viszont annak a 2 gyereknek akiknek az anyjuk kimarad teljesen az életükből nem ugyan olyan rossz anyáknapján?
kettős mércével ebben az esetben viszont nagyon nem vagyok kibékülve.
Ha apjuk nincs (jelen), nagyapjuk esetleg igen.
Nálunk volt 1 lány, akinek nem élt az anyukája, ott a nagymama volt a középpontban.
abszolut megertem ahogy irtam is ebben az esetben a kettos merce a problémám , ha tudnam hogy mindenkinek van anyja de apja nem akkor egy mukkot se szolnék mert nem vagyok hülye viszont pontosan tudom hogy 2 gyerek is anya nelkul van.
5/
Ha a párod hányik ilyentől akkor dolgozd fel hogy van baja ("az én párom pl hány tőle, kizárt hogy elmenne ilyenre") , az hogy a gyerekem előadást tart vagy énekel vagy versel nekem 8 a minimum hogy elmegyek és látni akarom még ha amúgy nem ez lenne akedvenc programom. Baromi gyorsan eltelik a gyerekkor és ez a dolog is benne van főleg kicsiknek hogy bölcsödei , ovodai iskolai előadásokra mész, amúgy a legtöbb kicsi még élvezi is ahogy angyobbak lesznek úgy már kevésbé de az hogy a szülő ilyen az maximálisan titeket minősít de legalábbis a párodat nagyon.
"nem ugyan olyan rossz"
Ugyanolyan egy szó. Kettészedve teljesen mást jelent és más szövegkörnyezetbe illik.
Akkor kezd el megszokni a kettős mércét,mert az életben MINDENHOL kettős mérce van a férfiak és nők között.
Ha a férjem heti egyszer kiviszi egy órára az erdőbe a gyereket,akkor már ő az istenkirály.(jobbat mondok, ha fogja az utcán a kezét,wtf?!!)
Ha én minden éjjel 2 óránként kelek mérni a cukrát,itatni ha kell,tanulok vele,sütöm a diétás kajáját,hát ez meg ALAP mert én ANYA vagyok, ez a kötelességem.
És jah, engem sem az bánt,hogy gondozni kell a gyereket, hanem a kettős mérce.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!