Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Máshol az oviba megtörlik a...

Máshol az oviba megtörlik a gyerek orrát ha folyik?

Figyelt kérdés
Nálunk nem jellemző, már direkt sötét felsőbe adtam be azon látszik ha nem törlik meg az orrát. Zsepibe fújni magának nem tudja, de ha én pl odamegyek egy zsepivel akkor belefújja. Akárhányszor kértem bent az oviba hogy figyeljenek erre oda, jellemzően továbbra sem figyelnek rá oda.
tegnapelőtt 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kötelességük, hiszen összeken, összefertőz mindent, amihez hozzáér. Kiscsoportos?

Tanítgasd, gyakorold vele.

tegnap 00:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Szegregált oviba jár.
tegnap 00:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A kicsiknek igen, a nagyokat elzavarják orrot fújni.
tegnap 02:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Felénk a gyerekeknek csak zsepit adnak.
tegnap 07:07
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Biztos vagy benne, hogy nem segítenek? Nálunk segítenek mindenkinek, de így is van, hogy a lányom automatikusan a pólójába törli.
tegnap 08:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt ilyen probléma egyik gyerek csoportjában sem. Amikor még kicsik voltak, segítettek nekik, de sosem volt olyan a ruhájuk.
tegnap 10:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Amikor úgy megyek érte hogy folyik az orra és ülnek mellette 6an felnőttek, akkor azt gondolom nem zavarja őket.
tegnap 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig segítek kifújni a gyerekek orrát, de a nagycsoportosoknak mondani sem kell, mert ügyesek, önállóak és egyedül elveszik a zsebkendőt.
tegnap 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!