Mit tegyek ha az óvodai wc nincs megfelelően elkeritve, es a kisfiúk benéznek a kislanyomra amikor a wx-n van? A függöny pont annyira hosszú hogy simán látni lehet ahogy ul a wc-n a gyerek alólról. A kis nunijat is simán látják a fiúk. A többi lent:
A kislányom panaszkodott hogy kinevette egy kisfiú amikor wc n volt es beszólt neki.
Egybe van a fiú lany wc.
Rettentően zavar.
Az óvónőknek szóltam de fölösleges volt .
Nem akarok rosszban sem lenni.
Egyáltalán hogy lehet ilyen egy oviban hogy egy rendes hosszú függönyt nem tudnak odatenni a gyereknek?
Hogy vigyem így óvodába?
Szóljak a vezetősegnek vagy hagyjam el az ovit?
Ott fél menni a wc-re.
Nagyon fél látszik rajta es mondta is.
Kinevették és csúfoltak /vagy csúfolta az egyik kisfiú.
Szorong ha oviba kell menni
Beszélj a gyerek szülőjével.
A mi ovinkban még függöny sincs...
A mi ovinkban (se ebben ahova most járunk, se az előzőbe) függöny sincs. a wc-k közt van egy paraván és ennyi.
A gyerekeddel beszéld ezt át. Nem normális, hogy emiatt szorong.
2# de a fiúk lányok egybe vannak?
Szülő vagyok, es zavar. Írtam a kislányomról van szó!
4# nem hát!
En nem akarom hogy a fiúk nézzek es NEGATÍV megjegyzéseket tegyenek rá, mint tette az egyik.
Szerinted ezt el kellene fogadni egy szülőnek.
Engem ez zavar
Ped. asszisztens voltam egy idoben.
Latnunk kell a gyerekeket mikozben wc-znek. Es annyi ember sincs, hogy kulon fiu-lany wc-re tudjuk oket kisergetni. Na meg hely se lenne.
Amugy hajlamosak nem lehuzni vagy nem megtorolni magukat,felre pisilni, ha kakilnak sokszor nem szolnak es csak ugy felhuzzak torles nelkul a gatyat, bedobalnak minden hulyeseget a wc-be vagy szimplan csak nyulkalni benne…van ilyen igen.
Emiatt fuggony sincs pl nalunk se.
En amugy ertem a kislanyodat teljesen, mert nekem is vannak ilyen ovodai emlekeim, hogy nem szerettem a fiukkal egyutt lenni…de sajnos ez van. Szoljon az ovononek, mi peldaul nem hagytuk a beszologatast, “nezelodest”,egy fulkebe egy gyerek mehetett be, nem lehetett egymast piszkalni stb.
Szoval azert lehetne tenni valamit, de kulon wc az nem lesz.
A problémát te okozod.
Mindenhol egybe vannak. A gyerek szülőjével beszélj, hogy nevelje meg a fiát, és a tiédet is azonnal kezd el tanítani hogyan védje meg magát.
Nehéz lesz hiszen neked a "nem akarok rosszban" lenni az eszközöd, nem akarsz konfliktust. Pedig kell. Az élet nemcsak az oviban fog szembejönni, hanem egyre gyakrabban, mindehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!