Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tegyek ha az óvodai wc...

Mit tegyek ha az óvodai wc nincs megfelelően elkeritve, es a kisfiúk benéznek a kislanyomra amikor a wx-n van? A függöny pont annyira hosszú hogy simán látni lehet ahogy ul a wc-n a gyerek alólról. A kis nunijat is simán látják a fiúk. A többi lent:

Figyelt kérdés

A kislányom panaszkodott hogy kinevette egy kisfiú amikor wc n volt es beszólt neki.

Egybe van a fiú lany wc.

Rettentően zavar.

Az óvónőknek szóltam de fölösleges volt .

Nem akarok rosszban sem lenni.

Egyáltalán hogy lehet ilyen egy oviban hogy egy rendes hosszú függönyt nem tudnak odatenni a gyereknek?

Hogy vigyem így óvodába?

Szóljak a vezetősegnek vagy hagyjam el az ovit?

tegnap 06:52
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

A 14# -es kommentből idéztem fennebb.

Fejtsd ki konkretan 14#es mire gondolsz!!

tegnap 09:57
 22/34 A kérdező kommentje:

19#

Nagyon szépen köszönöm!!!

A te kommented elég volt, nagyon hálás vagyok hogy leírtad!

Nemis olvasok több kommentet , nehogy a 10es típusú undorító bnyak elöjojjenek es véletlenül szem elől felejtsem amit nekem írtál.

Bocsi nem olvasok tobb valaszt sem.

19# nagyon sokat segítettél nekem es a lanyomnak is!!

tegnap 10:02
 23/34 anonim ***** válasza:
16%

14es vagoyk, és asszem nem ment át a szarkazmus. Egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy egyesek azt gondolják, hogy egy gyerek egy ilyen helyzetben érdemben tud tenni a dolog ellen.

Mind az ovi előtt, mind utána azt tanítjuk a gyerekeknek és minden felnőtt ehhez is tartja magát, hogy bizonyos helyzetekben (fürdés, öltözés, WC-zés, szőrtelenítés, szexualitás bármely formája, lényegében mindig amikor valahol lekerül a textil) kiemelten fontos az intimitás és a privát szféra megtartása....

.. a társadalom alap hozzáállása az, hogy kukkolni bűn - konkrétan bűncselekmény - illetve hogy másokat a nemiségük vagy az intim testrészeik miatt megszégyeníteni rohadtul nem okés....

..mindenhol ez a hozzáállás... kivéve az oviban, ott ez mind tök okés.... pffffffffffffffff, hát kvára nem!

tegnap 10:08
 24/34 anonim ***** válasza:
27%
Ne válaszoljatok neki, ez egy perverz, nincs gyereke. Leginkább a 23-as kommentjéből derült ki.
tegnap 10:55
 25/34 anonim ***** válasza:
48%
24, pardon? Én vagyok a perverz, mert undorítónak tartom, hogy itt azt normalizálják, hogy gyerekek kukkolják egymást, zaklatják egymást kiszolgáltatott helyzetükben?
tegnap 12:19
 26/34 anonim ***** válasza:
72%

#25! Nem te, a kérdező! Vagy töröltek valamit közben, vagy én néztem el a számot.

Nézzétek már meg, mit írt a #19, akiről áradozik. Tök normálisan válaszokat kapott (bár, tény, nem mindenkitől), de őt csak a személyes történet érdekli az ahol a gyereket megalázzák. Pont ilyeneket akar olvasni, nem megoldásokat! Ez különösen beszédes:

"Nemis olvasok több kommentet , nehogy a 10es típusú undorító bnyak elöjojjenek es véletlenül szem elől felejtsem amit nekem írtál."

A stílus is egyértelmű. Nekem mindegy, de elég hülyék vagytok, ha a kiszolgáltatott gyerekeitekről akartok sztorizgatni egy perverz pedofilnak🤷🏼‍♀️

tegnap 12:30
 27/34 anonim ***** válasza:
63%

Vagy pl.fejtsd ki konkrétan #14es mire gondolsz!

Szerintetek ilyet írna egy gyerekéért aggódó anya? Szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy mire gondolt, de csak egy perverz szeretné részletesen kifejtve olvasni.

tegnap 12:33
 28/34 anonim ***** válasza:
16%

#26-27:

Nekem inkább te tűnsz perverznek.

tegnap 12:51
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
#28! Ok., akkor miattam ne írjanak, nekem tök mindegy. Az eredmény ugyanaz. Nem élvezkedhet a válaszokon.🤷🏼‍♀️
tegnap 16:24
 30/34 anonim ***** válasza:
17%
Nem értem mi a jó eget látna egy gyerek a lanyodon a konkrét semmin kívül, amikor az a wc-n ül. Semmi nem látszik, bakker. Semmi.
tegnap 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!