Mit tegyek ha az óvodai wc nincs megfelelően elkeritve, es a kisfiúk benéznek a kislanyomra amikor a wx-n van? A függöny pont annyira hosszú hogy simán látni lehet ahogy ul a wc-n a gyerek alólról. A kis nunijat is simán látják a fiúk. A többi lent:
A kislányom panaszkodott hogy kinevette egy kisfiú amikor wc n volt es beszólt neki.
Egybe van a fiú lany wc.
Rettentően zavar.
Az óvónőknek szóltam de fölösleges volt .
Nem akarok rosszban sem lenni.
Egyáltalán hogy lehet ilyen egy oviban hogy egy rendes hosszú függönyt nem tudnak odatenni a gyereknek?
Hogy vigyem így óvodába?
Szóljak a vezetősegnek vagy hagyjam el az ovit?
A 14# -es kommentből idéztem fennebb.
Fejtsd ki konkretan 14#es mire gondolsz!!
19#
Nagyon szépen köszönöm!!!
A te kommented elég volt, nagyon hálás vagyok hogy leírtad!
Nemis olvasok több kommentet , nehogy a 10es típusú undorító bnyak elöjojjenek es véletlenül szem elől felejtsem amit nekem írtál.
Bocsi nem olvasok tobb valaszt sem.
19# nagyon sokat segítettél nekem es a lanyomnak is!!
14es vagoyk, és asszem nem ment át a szarkazmus. Egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy egyesek azt gondolják, hogy egy gyerek egy ilyen helyzetben érdemben tud tenni a dolog ellen.
Mind az ovi előtt, mind utána azt tanítjuk a gyerekeknek és minden felnőtt ehhez is tartja magát, hogy bizonyos helyzetekben (fürdés, öltözés, WC-zés, szőrtelenítés, szexualitás bármely formája, lényegében mindig amikor valahol lekerül a textil) kiemelten fontos az intimitás és a privát szféra megtartása....
.. a társadalom alap hozzáállása az, hogy kukkolni bűn - konkrétan bűncselekmény - illetve hogy másokat a nemiségük vagy az intim testrészeik miatt megszégyeníteni rohadtul nem okés....
..mindenhol ez a hozzáállás... kivéve az oviban, ott ez mind tök okés.... pffffffffffffffff, hát kvára nem!
#25! Nem te, a kérdező! Vagy töröltek valamit közben, vagy én néztem el a számot.
Nézzétek már meg, mit írt a #19, akiről áradozik. Tök normálisan válaszokat kapott (bár, tény, nem mindenkitől), de őt csak a személyes történet érdekli az ahol a gyereket megalázzák. Pont ilyeneket akar olvasni, nem megoldásokat! Ez különösen beszédes:
"Nemis olvasok több kommentet , nehogy a 10es típusú undorító bnyak elöjojjenek es véletlenül szem elől felejtsem amit nekem írtál."
A stílus is egyértelmű. Nekem mindegy, de elég hülyék vagytok, ha a kiszolgáltatott gyerekeitekről akartok sztorizgatni egy perverz pedofilnak🤷🏼♀️
Vagy pl.fejtsd ki konkrétan #14es mire gondolsz!
Szerintetek ilyet írna egy gyerekéért aggódó anya? Szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy mire gondolt, de csak egy perverz szeretné részletesen kifejtve olvasni.
#26-27:
Nekem inkább te tűnsz perverznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!