Mit tegyek, ha 21 hónapos kisfiam fél a függönytől?
Szoba függönyre nem lehet valami aranyos díszt tenni?
Zuhanyfüggöny nekem nincs én biztos levenném ha félne tőle.
Nekem sem most jutott eszembe, hanem tegnap nézegetem a meskát, és akkor jutott eszembe, hogy nekünk is kellene valami a függönyre.
Valami ilyesmiket tervezek én is rávarrni.
Lehet, hogy csak annyi, hogy a libbenéstől ijedt meg, és nem tudta, mitől mozog.
Emlékszem, amikor felfedeztem, hogy a radiátor fölött lebeg a függöny, megkérdeztem anyukámat, az a Jézuska-e? (Karácsony környéke volt éppen.) Hát anyukám rögtön letörte a szarvam és elmondta, a felszálló meleg levegő az, ami lebegteti. De nem tudom, ha nem ezt mondja, hanem rábólint Jézuskára, nem féltem volna-e Jézuskától? Mert kisebb koromban a mumus az István, a király plakát volt például. :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Lehet, hogy itt más probléma is lesz. Azóta csak ma tapasztaltam hasonlót. Elkapta a zuhanyfüggönyt, és el sem engedte, mintha nem tudta volna elengedni, a férjem úgy tépte ki a kezéből a függönyt. Leizzadt és ökölbe szorította a kezét, furán sírt... azt hiszem ebből neurológia lesz. Remélem, hogy nem valami idegrendszeri probléma. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!