Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 honapos a kisfiam. Nagyon...

2,5 honapos a kisfiam. Nagyon szopja a huvelykujjat, de en nem szeretnem, akkor inkabb jobb lenne a cumi, de az nem kell neki. mostmar ez igy dmarad?

Figyelt kérdés
anyatejes baba cicivel, es nem ehes, tuti nem azert szopja az ujjat!
2013. aug. 14. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja elfogadni a cumit, úgysem fogja, ezzel nem tudsz mit csinálni. Ebben a korban a fiam is sokat szopta az ujját, de kb. 4-5 hónapos kora óta csak akkor kapja be az ujját, ha álmos, egyébként nem. 14 hónapos, a cumi azóta sem érdekli szerencsére.
2013. aug. 14. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Az enyém 2 éves elmúlt, amióta tudja azóta szopja az ujját. Ez van.

amikor álmos, vagy éhes, nyafka főleg akkor,de a cumizás ott van az életében.

Soha nem fogadta el a cumit, bármit csináltam ő az ujját szopta.

Én is az ujjamat cumiztam anno, így nem látok semmi rosszat benne. Nincs baj a fogaimmal, sőt! nincs baj a beszédemmel, nem vagyok pösze, és simán felnőttem :)

2013. aug. 14. 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Fiam 6 hónapos koráig csinálta ezt,utána felfedezte hogy van neki cumija is :) Most 18 hónapos,de csak elalváshoz használjuk mostanában vagy ha nagyon hisztizik akkor a szájába teszem :)
2013. aug. 14. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én gyerekeim is szopták az ujjukat, aztán leszoktak róla. Most már mindhárom nagyfiú, semmi károk következménye nem lett.
2013. aug. 14. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:

esetleg ha másfajta cumit adsz neki??

Oké hogy az ediggi válaszolóknál nem volt baj az újjszopással de sajna benne van a pakliba!

Azt SOHA nemtudod tőle elvenni és hát sztem nagyon csúnya mikor még egy 7-8 éves szopja az újját a fogakról nem is beszélve!

2013. aug. 14. 13:38
 6/6 A kérdező kommentje:
akkor probaljam a cumit "eroltetni"? de terulok fordulok es megint az ujja van a szajaba.
2013. aug. 19. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!