Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tegyek ha az óvodai wc...

Mit tegyek ha az óvodai wc nincs megfelelően elkeritve, es a kisfiúk benéznek a kislanyomra amikor a wx-n van? A függöny pont annyira hosszú hogy simán látni lehet ahogy ul a wc-n a gyerek alólról. A kis nunijat is simán látják a fiúk. A többi lent:

Figyelt kérdés

A kislányom panaszkodott hogy kinevette egy kisfiú amikor wc n volt es beszólt neki.

Egybe van a fiú lany wc.

Rettentően zavar.

Az óvónőknek szóltam de fölösleges volt .

Nem akarok rosszban sem lenni.

Egyáltalán hogy lehet ilyen egy oviban hogy egy rendes hosszú függönyt nem tudnak odatenni a gyereknek?

Hogy vigyem így óvodába?

Szóljak a vezetősegnek vagy hagyjam el az ovit?

tegnap 06:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
27%

30

Oké akkor próbáld ki hogy a munkahelyeden nyitva hagyod a WC ajtót...utána nyilatkozz kérlek!

tegnap 18:51
 32/34 anonim ***** válasza:
64%

31

Konkrétan erre írtam a kommentemet: "A kis nunijat is simán látják a fiúk. "

Nem, nem hagyom nyitva az ajtót, mert én FELNOTT vagyok, nem igényelnek felügyeletet az élet semmilyen területén.

ma 06:44
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
29, a fiúk másolják a nagyokat. Tök mindegy, kinek mije látszim avgy nem látszik. Ezt látják otthon meg maguk körül, a zaklatást, nők bsztatását, szexualitással visszaélést, így ők is kezdik csinálni. A gyerekek a társadalom tünethordozói. Itt tartunk, és 35 éve is itt tartottunk, mivel nekem is van ilyen tapasztalatom oviból.
ma 10:03
 34/34 anonim ***** válasza:
48%

33

Ha "Tök mindegy, kinek mije látszim avgy nem látszik. " akkor ebből a szempontból az is tökmindegy, hogy van e függöny, vagy nincs. Nem lehet függöny, mert nem látják az óvónők a gyereket. Ennyi.

ma 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!