Ha valami oknal fogva nincs auto a családban, viszont van egy 5 ill. 2 éves gyerek és 1 km-re van az ovi, bölcsi akkor hogy viszi el a gyerekeket? A bicikli elrant 2 gyerekkel? Egyik elől, másik hátul ülne? Vagy inkább gyalog?
Figyelt kérdés
De ha behisztiznek, hogy nincs kedvük gyalogolni?jan. 1. 23:43
1/18 anonim válasza:
1vkm, az kb 15-20 perc séta, babakocsival vinném, tesófellépővel. Sztm nekünk is kb annyira volt az ovi. Biciklivel én 2 ilyen nagy gyereket már nem vinnék. Előre már a kicsi is túl nagy.
2/18 anonim válasza:
A 2 éves babakocsiba vagy valami tolható járgányba. Az 5 éves meg nehogy ne legyen hajlandó 1 km-t sétálni. Vagy ő mehet biciklivel, rollerrel, stb.
3/18 anonim válasza:
Én is babakocsiban vinném a kicsit, a nagy meg már tud annyit gyalogolni. Vagy igen, bicikli, roller is jó lehet neki. Már ha ott lehet hagyni az oviban, vagy nem tudom, te utána rögtön mész-e dolgozni, mert akkor nem tudod hova tenni. De ha van busz, akkor az is opció lehet. Mi ha úgy van, hogy szakad az eső vagy nagyon hideg van, egy megállónyira le tudunk menni, már az is sokat jelent.
5/18 anonim válasza:
Ennyit nehogy már ne lehessen sétálni... Nekünk se volt autónk, bölcsiben meg a babakocsit nem lehetett tárolni, szóval kismotor, roller/kisbicikli és türelem. Időben el kell indulni, hogy beleférjenek a hisztik :D
6/18 anonim válasza:
Van kocsim, de ilyen távra be se indítanám.
7/18 anonim válasza:
Sok helyen majdhogynem ilyen messze találni parkolóhelyet :-)
8/18 anonim válasza:
Ez nem táv.
Gyalog a legkézenfekvőbb.
Ha biciklivel akarnád, akkor hátra vegyél egy utánfutót. Két gyereket egyszerre úgy célszerű csak szállítani. Mondjuk ehhez kell megfelelő bicikliút vagy járda is. Járdalapos keskeny "járdán" nem megy.
9/18 anonim válasza:
A kicsit babakocsival vittem ennyi idősen, az 5 éves meg már nem hisztizik be. 800 méterre van az óvoda, simán odaértünk reggelente.
10/18 anonim válasza:
Ugyanigy voltam en is. 3 evesen is babakocsiban toltam. Reggel 6kor,telen a -2Cban 10 metert sem gyalogolt,nemhogy 1 km t. Most 5 evesen sem menne. Almos,en sietek,gyerek lemarad,ordit. Fazik,arcaba vag a szel. En utana tavasszal belevagtam a jogsiba es megcsinaltam. Igen 1 km re is beinditom es azzal viszem. Nyaron tavasszal még oke. De télen brutal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!