Jelezhet valamilyen problémát, ha egy 3 éves nem szereti a kismotort, biciklit?
Soha nem szerette. Egyéves korában még azt hittem, hogy nem érett rá, és majd később ha látja az utcán, játszótéren a többi gyereket, kedvet kap. De sosem jött el ez a pillanat. Próbálkoztam többször kivinni neki a járműveit, de hosszas könyörgés után tudtam csak meggyőzni, hogy ráüljön, majd 2 perc múlva le is szállt, és cipelhettem utána. Triciklit tudja tekerni, nem ezzel van a baj. Csak nem szereti. Nagy nehezen rábeszélem, megy vele 10-20 métert, és ennyi.
Lehet ennek valami idegrendszeri háttere? Vagy normális, és vannak ilyen gyerekek?
Miért kéne minden gyereknek minden játékot szeretnie?
Eszembe nem jutna erőltetni, amihez nincs kedve.
Nem, miert kene mindenkinek mindent szeretni ?
Te is mindent szeretsz ? Mert a gyerek is ugyanugy ember am, sajat igenyekkel.
Az enyem sem szerette ezeket, sot azota sem. Kapaszkodj meg, teljesen normalis 10 eves attol, hogy nem szeret biciklizni.
Fiam sem szereti, három éves lesz
A vele egykoruak mind motoroznak, meg futobicikliznek, van aki már kisbiciklin pedaloz
Amikor mondom, hogy az enyém nem szereti, néznek mintha ufo lenne a gyerek
Más elvárásai miatt hozzáragasztani, meg kényszeríteni nyilván nem fogom.
Szia kérdező
A mi fiúnk most volt 5 éves.
18 hónaposan kezdett el járni,kimaradt a kis lábbal tekerős tricikli,a kis roller a , lábbal taposós eszközök (mi próbálkoztunk)
Tavaly nyáron kapott futobiciklit ,azt se ...
Idén márciusban végre a futobiciklire râült, utána júniusban kérte a rendes bringàt ,24 óra alatt megtanulta pótkerèk nélkül és a 20-as biciklivel is tud menni ha ràrakjuk.
Ilyen hihetetlenül tudnak változni a dolgok.
Nagyon pici még az tök jó,hogy tekerni tudja a pedàlt nekünk ennyi idősen mèg nem tudta ,más kisgyerek meg jóval kisebben tekerte.
Összességében nézd a gyermek fejlődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!