Jelezhet valamilyen problémát, ha egy 3 éves nem szereti a kismotort, biciklit?
Figyelt kérdés
Soha nem szerette. Egyéves korában még azt hittem, hogy nem érett rá, és majd később ha látja az utcán, játszótéren a többi gyereket, kedvet kap. De sosem jött el ez a pillanat. Próbálkoztam többször kivinni neki a járműveit, de hosszas könyörgés után tudtam csak meggyőzni, hogy ráüljön, majd 2 perc múlva le is szállt, és cipelhettem utána. Triciklit tudja tekerni, nem ezzel van a baj. Csak nem szereti. Nagy nehezen rábeszélem, megy vele 10-20 métert, és ennyi.
Lehet ennek valami idegrendszeri háttere? Vagy normális, és vannak ilyen gyerekek?
nov. 28. 10:48
11/14 anonim válasza:
10, Ilyen erőszakos anya vagy akkor? :( Ha tombol és nem akkor is ráülteted? Gyerekorvos inkább ezzel foglalkozna plusz a védőnő.
12/14 anonim válasza:
Hogy jó az ízlése. Én se szerettem anno :)
13/14 anonim válasza:
Az en fiamat érdekli maga a bicikli, tekerni is tud, de nem akar kifejezetten biciklizni. Futóbiciklin is tud menni, de nem latja értelmét, mást akar játszani, és kifejezetten idegesítik a játszótéren száguldozó kortarsai. Ő ilyen. Nem fogom kenyszeríteni. Es kifejezetten örülök, hogy ha nincs kedve, nem all be a sorba csak azért, mert mindenki más biciklizik.
14/14 anonim válasza:
11es.dehogy, szerencsere imadnak tekerni,de oka van hogy kerdezi mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!