Hozzá lehet szoktatni valahogy a 15 hónapos kisfiamat a bukósisakhoz?
Figyelt kérdés
6 éves lányomnak is vettem bukót, saját biciklijével indulunk iskolába , mellette pedig megyünk baz öccsével szintén bringával. A kisfiam hátul ül mögöttem, próbáltam ráadni a bukót, de nem tűrte magán.
Nem nagyon akarok nélküle közlekedni, sosem lehet tudni…
szept. 11. 13:18
1/20 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy télen a sapka egy 20perces közelharc😂
Rakj rá matricát, hátha megtetszik neki.
2/20 anonim válasza:
Példamutatással. Te is vedd fel. Nézzetek mesekönyvet, ahol a szereplőn is van.
3/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam, hogy volt rajtam is, sajna nem :( ez a matricázás plusz mesekönyv egész jó ötlet
Köszönöm
szept. 11. 13:43
4/20 anonim válasza:
"...de nem tűrte magán."
Azt hogy? A biztonsági csatot ki tudja nyitni?
5/20 A kérdező kommentje:
Igen. Kikapcsolta, majd szétszerelte és elmondta nekem észérvekkel, hogy miért nem akar benne lenni.🙄
szept. 11. 14:02
6/20 anonim válasza:
Rendkívül vicces. Téged ezek szerint észérvekkel meg lehet győzni ilyenekről
7/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de hülye kérdésre hülye válasz.
Nem tűrte magán, el lehet képzelni, hogy egy 15 hónapos, hogy ordít és próbálja magáról lekapni a sisakot, ha az nem tetszik neki.
Ez márcsak kötekedés.
szept. 11. 14:23
8/20 BlackSword válasza:
Nem volt hülye a kérdés... vedd elő a szülői logikát, azért, mert én azt mondtam... meg mert kötelező... értem én, hogy gyerek, éppen ezért te meg szülő vagy, szóval gondolkoznod kell helyette is...
9/20 A kérdező kommentje:
Ehhez már nem is szólok semmit. Troll
szept. 11. 14:40
10/20 anonim válasza:
Értem. Huyle kérdésre hülye válasz. Hülye kerdes: "Hozzá lehet szoktatni valahogy a 15 hónapos kisfiamat a bukósisakhoz?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!