Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos a gyerekem.Járunk...

15 hónapos a gyerekem.Járunk vele úszni. Néha az úszasoktató feldobja egy párszor a levegőbe,majd nyilvan elkapja. Mi itthon ilyet nem csinálunk vele. Ennyi idősen is veszélyes a dobolás? Ha baj van rögtön látványos, vagy később jönne elő valami?

Figyelt kérdés
máj. 29. 08:34
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
🤦‍♀️ szóval elmúlt szegényke már egy éves és még soha sem játszottatok vele egy jót amikor megdobáltátok volna, hogy rötyögjön? De miéééért nem???
máj. 29. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
6-7 hónaposan, mikor már ügyesen tartották magukat, már akkor játszottunk ilyet velük. Nemááár
máj. 29. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Mi sosem játszottunk ilyen a lányunkkal, mert engem konkrétan nem kapott el keresztapám, és leejtett, bár nagyobb voltam már, 3-4 éves mert emlékszem rá. Rohadtul megijedtem és nagyot nyekkentem, fájt is. A férjemet meg az apja így fejeltette bele az ajtófélfába. Nekünk ez nem poén, bár akit nem ért trauma, az csinálja előszeretettel.
máj. 29. 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Rengeteg helyen olvasni, hogy ne dobáljuk a gyereket, mert egy rossz mozdulat, pozíció és máris meg van a baj.
máj. 29. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

4!

Egy csecsemőnél igen. de itt egy másfél évesről van szó

máj. 29. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
#4. Mivel ez nem csak a dobálasra igaz, remélem gumiszobában tartjátok szegénykét, hisz elég csak egy rossz mozdulat...
máj. 29. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

A fiammal feszesség miatt jártunk gyógytornára 2-3 hónapos korától, és nyilván hónapokkal később, de külön felhívta a figyelmem a gyógytornász, hogy dobáljuk néha, mert nagyon jót tesz az idegrendszerének (gondolom olyasmi lehet, mint a hinta).

Az más kérdés, hogy egyedül nevelem, így eleinte nem volt, aki dobálja, mert szerintem az inkább "apukás" játék, én meg nem mertem, de aztán óvatosan elkezdtem és nagyon szereti azóta is (20 hónapos, 14 kg, izmosodok 😊)...

máj. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!