Kislanyom 15 honapos, december 8-an estere belazasodott plusz folyt az orra,kohogott. Bevittuk az ugyeletre,azt mondtak mandulagyulladas. 7 nap antibiotikum kura. Kb 2 napja elfogyott az utolso cseppmire tegnap estere ismet 40 fokos,folytatom👇🏻?
40 fokos laza lett,illetve reggelre is. Csak annyira megy le hogy hoemelkedese legyen. Ma elvittuk orvoshoz,azt mondta o nem lat meg hall semmit de ha holnapig is lazas lesz holnap vigyuk vissza es tovabbi vizsgalatot csinal. Nem tul megnyugtato.
Volt esetleg valaki masnal ilyen?
Mar mindenre is gondolok...?
Aham...tüdőröntgenre vidd. Kérj beutalót. Ilyenkor az az első. Valószínűleg tüdőgyulladás.
A lányomnak már 5x volt...legfőbb tünete a magas láz és a gyengeség. Gyerekorvos nem feltétlenül hallja meg! Ezért kell a röntgen.
Volt olyan, hogy a háziorvos a lányomnál sem hallotta meg fonendoszkóppal.
Valószínűleg lefolyt a sok váladék a légcsövön és tüdőgyulladása lett.
Szedett köptetőt?
Ugyanaz a válaszoló vagyok. Ezt a röntgent mindenképpen csinálják meg neki!
Még ha negatív is lesz, akkor sem volt felesleges. Sőt!!
Az is lehet, hogy most ez egy teljesen más vírus.
Lehet a 3 napos láz is vagy még 100 féle akármi
Lehet. De nagy az esély a szövődményre is. Nem is értem,ha a gyerekorvos nem hall semmit,miért nem küldi tovább?
Kérdező!
Én annak idején magam vittem a gyereket a sürgősségire,és mondtam,hogy vizsgálják meg alaposan,mert biztos, hogy valami nagy baja van. A háziorvos ott sem hallott semmit....
Végül a röntgen mutatta ki,hogy a szívénél gyulladt be a lányom tüdeje. 10 napig hordtam injekcióra a kórházba.
15 hónaposan nem fognak röntgent csinálni.
nekem a 4 évesem volt így szeptemberben.
Láz, köhögés, orrfolyás. nem kapott rá semmit, mert tiszta volt a torka/tüdeje. 3 napig lázas volt, köhögött, orra folyott. 2 nap semmi.
majd újból láz. visszavittem a dokihoz, kapott antibiotikumot az újralázasodás miatt. torka/tüdeje akkor is tiszta volt. 3 napig tartott itt is a láz. végigszedte az antibiotikumot, 2 nap szünet, majd ismét láz.
laborba küldte a doki. ott állapították meg, hogy vírus okozta gyulladás van a szervezetében.
majdnem 3 hétig "játszottuk" ezt, hogy pár nap semmi, pár nap láz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!