Kislányomnak tüszös mandulagyulladás miatt augmentin duot irt fel a doki.5. napon bepirosodott a puncija a nagyajak mellett nagyon! Viszket neki éjjel alig tud aludni! Valakinek bevállt már valami erre?
Nekem van ilyen problémám az augmentintől. Az orvos azt mondta azért van, mert az antibiotikum kiírtja a hasznos baktériumokat is, ezért megváltozik a hüvely ph értéke és az okozza. Nekem ilyenkor néha be is dagadt a nagyajkam, iszonyúan viszketett.
Én krémet kaptam rá, nőgyógyásztól, abban sajnos nem tudok segíteni hogy egy ilyen picinek mi lenne jó rá :(
Antibiotikum szedése mellett mindenképpen muszáj valami probiotikumot is adni a babának (és felnőttnek is). Én mindig veszek ilyenkor normaflore-t is (de van még sok más fajta is). Így el lehet kerülni ezeket a gombás-hasmenős-szorulós dolgokat.
Jobbulást.
Szia!
Én úgy tudom, hogy lehet használni babáknál is! Itt már több helyen olvastam, de ezt a patikában biztos megmondják, vagy tedd itt fel 1 következő kérdésként!
Tuti gomba!
A probiotikumok a bélbolyhokat védik, az egyéb nyálkahártyákat nem... :(
Ma 07.14-es vagyok. Ezért ajánlottam más probiotikumot, amit írtál. Hiába adtad végig, a Normalfore túrót sem ér. Hatalmas médiakampány övezte/övezi, de ez csak körítés. Sokkal jobb probiotikumok vannak, mint írtam is.Most válts nyugodtan, hogy egy normális probiotikum rendbe tegye.
Anno nekem a védőnőm javasolta a Canestent vékonyan, de kérdezz rá nyugodtan akár a patikában is, mégiscsak Ők a szakemberek! Mielőbbi jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!