Két kisbaba mellett hogy ne legyek idegbeteg, milyen nyugtatót lehet hozzászokás nélkül alkalmazni? (részletek lent)
Sedatif pc. Nem reklámozom, de tényleg bevált nekem. Volt eg időszak, amikor még altatónak is használtam, mert nem bírtam elaludni már a fáradtságtól. ( Komolyan írom tényleg létezik ilyen,anynira fáradt voltam, h amikor átlendültem a holtponton, már nem bírtam elaludni). Akkor is használt.
De van más gyógynövényes "nyugtató" is!
Sajnállak :( Tudom,hogy nem könnyű 2 kisgyerekkel. Nekem is az egyik 25 hónapos a másik 3 hetes,nagyon be kell osztanom az időmet.
Ez nem kifejezett nyugtató,de elvileg az idegességre jó: Magne B6,én ezt szedem. Esetleg Sedakur forte, ezt még nem próbáltam.
Kitartás,majd felnőnek :)
Magnesium Phosphoricum és Kalium Phosphoricum Schüssler ók.
1 hétig napközben óránként 1-1 szemet vegyél be (előtte-utána 15 percig ne egyél és igyál). aztán elég már csak napi 3*1.
Esténként Sedacur Forte, lefekvés előtt 2 tbl.
Ha szoptatsz még éjjel, akkor az éjjeli szopi után Coffea Cruda C30-as homeós golyóból 5 db-ot elszopigatni.
És muszáj megoldani, hétvégén, alvásidőben menj el fagyizni egyedül, ülj ki a parkba egy Nők Lapjával vagy menj el úszni.
/MÁR NEM SZOPTATOK!!!/
Esténként benyomok egy felest és 4 év után visszaszoktam a cigire a nagy 3 éves a kicsi 3 hós szerinted mennyire vagyok kikészülve?
én kétszer szültem ikreket 13 hónap korkülönbséggel. kávé helyet citromfűtea segített amikor még csak ketten voltak. Mostanában a neuroptim is kell néha mellé...
Meg nem tudom mekkorák a gyerekek és, hogy pár órára rá tudod e bízni őket valakire, de ugye van a régi kedves ismerősünk, Jack Daniels...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!