Kislanyom 15 honapos, december 8-an estere belazasodott plusz folyt az orra,kohogott. Bevittuk az ugyeletre,azt mondtak mandulagyulladas. 7 nap antibiotikum kura. Kb 2 napja elfogyott az utolso cseppmire tegnap estere ismet 40 fokos,folytatom👇🏻?
40 fokos laza lett,illetve reggelre is. Csak annyira megy le hogy hoemelkedese legyen. Ma elvittuk orvoshoz,azt mondta o nem lat meg hall semmit de ha holnapig is lazas lesz holnap vigyuk vissza es tovabbi vizsgalatot csinal. Nem tul megnyugtato.
Volt esetleg valaki masnal ilyen?
Mar mindenre is gondolok...?
9!
Lányomat 18 hónaposan agyrázkódás gyanúval vittem kórházba.
nem csináltak röntgent, mert kicsi....
nem a kisujjamból szoptam ki, hogy ezt írtam.
10#
1es vagyok. 3 hónapos korától röntgenezték a lányom ... Csak leráztak!
Ezt mondtam,hogy ne hagyd.
Elmentunk az ugyeletre,azt mondtak hogy fulgyulladasa van megint irtak fel neki antibiotikumot
Mondtam a rontgent,azt mondta nem kell mert o hallja hogy tiszt
Igen. A fülgyulladás is okoz lázat.
A röntgenről: lányomat újszülött kora óta röntgenezték.
18# ne haragudj, de egy majdnem két hete beteg, lázas, teljes antibiotikum kúrán túl levő kisbaba még mindig lázas, ami csak hőemelkedésig megy le neki, majd másnap orvoshoz viszik, (tehát plusz egy nap ott elment), aki ugye nem "hall" semmit és visszarendeli őket holnap? Hát én se várnék hanem vinném tovább a picit orvoshoz.
Nem szabad hagyni hogy eldurvuljon valamilyen szövődmény, és ezek ebben a stádiumban igen gyorsan ki tudnak alakulni sajnos visszafordíthatatlanul. És ha az orvos hanyag, igenis jó ha a szülő észnél van és nem hagyja annyiban.
Én biztos kórházba vinném.
Jobbulást a picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!