15 hónapos oltás után hányás? Semmi más.
Figyelt kérdés
KB 9.vagy 10. Napon hányt kaja után. De inkább csak mintha a felesleg jött volna ki. Jó kedvű volt előtte is és utána is. Azóta még 3 nsp hányt 1x-1x eddig nem zavart mert volt nap amikor nem. Ma reggelizett nem is volt gond. 10 órai 1 joghurt majd egy kis idő elteltével adtam neki cicit hátha alszik (korán kelt). Egyszer csak felült bufizett és azzal együtt hányt is vagyis vissza jött neki a tejcsi. Nem bukott baba korában max 3x ezért nem értem. Túl sokat adok neki? Vagy inkább az oltás?máj. 9. 10:20
1/5 anonim válasza:
Az oltástól nem 9-10 nap múlva lesz gond
2/5 anonim válasza:
Lehet inkább itt az étel mennyiségével van a baj.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Válaszoló
De a 15 hónapos oltástol akkorra várhatóak a mellekhatasok.
2. Válaszoló :köszönöm.
máj. 9. 10:57
4/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokit. Az időpont stimmel (9-10 nap). De nem ezek a tünetek szoktak lenni.
5/5 anonim válasza:
1, de igen, ez után az oltás után kb 10 nap után jelentkeznek a mellékhatások.
Kérdező, szerintem ez nem attól volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!