15 hónapos oltás után rémesek lettek az éjjelek. Tapasztalt már valaki ilyet? Lehet ez oltástól, vagy független tőle?
5-én kapta a kislányom a 15 hónapos oltást.
1 hét múlva lett tőle láza 2 napig.
Eddig este 8- reggel 10-ig aludt. most is annyit alszik, de éjjelente többször felébred s szó szerint visít. Ha felveszem megnyugszik, de ha lerakom újra visít. ezért 5 percig az ölemben van, majd visszrakom és 10-15 perc ordítás után visszaalszik
Nálunk szerencsére semmi sem volt,se hőemelkedés,se semmi.
Elvileg leggyakrabban a 10.nap táján várható valamilyen tünet (láz,kiütés,stb...).A pöttyök/kiütések ha jól tudom a rubeola jelei,pont ami ellen oltják.Mivel élő vírust oltanak bele,így magyarán beleoltják a rubeolát,ami megbetegíti,rubeolás lesz-ha lesz...
Barátnőm lánya az oltás után betaknyosodott,és majdnem 2 hónapig taknyos is volt tőle szegény.
Szia!
Kislányom 12 hónaposan kapta az MMR oltást, mert külföldön élünk és itt ekkor adják. Múlt hét szombaton kapta. Másnapra belázasodott, 39,5 fokos láza volt 4 napon keresztül. A pöttyök tegnap jelentkeztek, tehát az 5. nap tájékán. Láza már nincs, viszont nagyon nyűgös és mindenért elsírja magát. Amikor lázas volt, akkor éjjelente 2-szer fel is ébredt, de meg tudtam nyugtatni és rögtön visszaaludt. Az éjszakák most vissza álltak és végig alussza.
Ja, egyébként az orvos azt mondta, hogy a másnap jelentkező láz nem az oltás miatt volt. Hát nem tudom, akkor mitől, mert több olyan fórumon olvastam, hogy más babának is jelentkezett láz már rögtön az oltás után. Orrfolyása is volt, amikor lázas volt, de ez is elmúlt.
Most már csak arra v
Vannak olyan megelőző lehetőségek, amelyek segítik a gyermek immunrendszerét, az oltások lehetséges mellékhatásainak elkerülése végett. Mi sajnos csak utólag alkalmazzuk őket, pedig a mi esetünkben kifejezetten kívánatos lett volna a megelőzés. De az eredmények így sem maradnak el.
ha reakciói vannak, feltétlenül érdemes lenne! szívesen küldök anyagot...
elérhetőségem: hapamada@yahoo.es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!