Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos oltás után rémesek...

15 hónapos oltás után rémesek lettek az éjjelek. Tapasztalt már valaki ilyet? Lehet ez oltástól, vagy független tőle?

Figyelt kérdés
Minden éjjel sír, nem nyöszörög hanem tényleg sír. Nem tudom, hogy ez az oltástól van, vagy csak fogzik? Nem olvastam utána, de lehet ilyen "mellékhatása" az oltásnak? Amúgy nem viselte meg, nem lett lázas, még bágyadt sem igazán oltás után. Csak ezek az éjjelek változtak meg. És valaki tudna rá válaszolni, hogy hány nap után várhatók a mellékhatások? Pöttyök pl? Nem mondta el a doki:/

2012. szept. 21. 10:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ma már aludt mint a tej, úgyhogy vannak akiknél kitolódik a 14-15. napra majd nyomtalanul elmúlik. Reggel 9-től következő nap fél hatig nem volt hajlandó aludni és üvöltött, mint a sakál ha altatni akartuk. Akkor aludt pár órát, majd este 18-20 ig is pár órát, és 23 órakor visszatért a normál éjszakai alváshoz, reggelig aludt. Még csak az apa-anyát nyomja, így sosem fogjuk megtudni mit érzett, de mérhető semmi sem volt. Eddigi 15 hónapja alatt sosem volt ilyen, mindig jó alvó volt. Szerencsére úhy tűnik a,ilyen gyorsan jött, nálunk olyan gyorsan ment is.
2018. máj. 30. 09:59
 12/12 anonim ***** válasza:

1,5 éven át volt alvászavaros a kislányunk az MMR oltás után. Már végigaludta hónapok óta az éjszakákat, max. egyszer ébredt szopizni. Oltás estéjén csak bámult bele a sötétbe és nem tudott elaludni sehogy. És ez így ment onnan kezdve heteken át. Aztán már elaludt, de további 1,5 éven át óránkét riadt sírva és nem tudott visszaaludni. Abból állt az éjszakánk, hogy minden órában vissza kellett altatni reggelig 1,5 éven át. Iszonyú nyugtalanul aludt. Mi teljesen leamortizálódtunk, majdnem úgy volt, hogy nem fogok tudni munkába állni. Aztán 3 éves korában elvágták az egészet, bár jó alvónak nem mondanám, azóta viszonylag nyugodtak az éjszakák.

És akkor még a visszatérő fülgyulladásokról nem beszéltem, az első fülygulladása az MMR oltás 21. napján volt neki, amikor a MUMPSZ komponens aktiválódik. Onnan kezdve állandó problémánk ez a semmiből jövő fülgyulladás. Nem előzi meg nátha, semmi, rögtön fülgyulladással kezdünk. Lehet, hogy a tejmentes diéta megoldás lesz erre, nem akarom elkiabálni, mert nemrég kezdtük el, de én akkor is érzek összefüggést az MMR oltás és a fülgyulladás között. Ráadásul 8 napig volt tőle nagyon magas láza, ütött-vert bennünket, pedig soha nem volt agresszív. Szerencsére ez olyan 2 hét alatt elmúlt.

Nagyon nincs rendben valami ezzel az oltással, de sose fogják beismerni.

2021. nov. 9. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!