A 15 hónapos oltás tényleg annyira kemény, mint amennyire mondják? Van még addig pár hetünk, de teljesen sokkot kaptam, amiket hallottam, na meg olvastam. Nektek mik a tapasztalataitok?
Az a véleményem, hogy ne olvass a neten hülyeségeket.
Nálunk nem volt rosszabb, mint a többi.
Pszichológiailag de. Ezt valahogy nagyon megjegyezte, utána 3 éves koráig ordított, ha az orvosi rendelő közelébe mentünk. Amúgy meg nem lesz tőle autista, ha ettől félsz. Ezt már rég cáfolták, és csak egy üzleti fogás volt.
A lányom 3 hetes korától volt májbeteg. 6 éves koráig egy tiszta vérképe nem volt!
A kötelező oltásokat meg se érezte!
Pedig rota ellen nem oltathattam be,valamint a csecsemőkori oltásai csúsztak a rossz állapota miatt.
Ha neki nem lett baja,a te gyermekednek még kisebb az esélye rá,hogy az oltás bajt okozzon!
Nálunk brutal volt utána. Egy hét múlva jöttek ki a tünetek. Semmilyen gyógyszerrel nem tudtam 3 napig levinni a lázát 38,5 alá, egész nap sírt, éjszaka alig aludt. A nyirokcsomoi az összes meg volt duzzadva. A háziorvos be akart küldeni a sürgősségire vele, de szerencsére nem vittem. 4.nap mintha elfujták volna neki. De az a 3 nap kegyetlen volt.
Mondjuk őt a bexsero is nagyon megviselte eddig mindkettő. Az első után hetekig nyüglődött, zölddió nagyságú csomó volt a combján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!