Ha valami oknal fogva nincs auto a családban, viszont van egy 5 ill. 2 éves gyerek és 1 km-re van az ovi, bölcsi akkor hogy viszi el a gyerekeket? A bicikli elrant 2 gyerekkel? Egyik elől, másik hátul ülne? Vagy inkább gyalog?
Nekem van kocsim, 10 éve imádok is vezetni.
1km-re mégsem indítom be az autót :D számomra ez a vicc kategória.
Míg kiscsoportos volt a nagy, addig a kicsit toltam babakocsival, a nagy mg vagy sétált mellettünk vagy futóbicózott.
Középsőben már rendes biciklivel járt én pedig a sajátommal, a kicsivel a hátam mögött.
Most 5 és 3 évesek, mind a 2en saját bicóval közlekednek.
Bicikli, babakocsi, roller, kismotor, gyalog, gyakorlatilag bármi szóba jöhet..
2 évest még akár háton is el lehet vinni hordozóban, bár ez azért már határeset, függ a gyerek súlyától is, meg hgoy az a 2 éves most 25 hónapos vagy már majdnem 3 éves:D
Persze mindez sík terepre igaz. Mert bizony egy emelkedős terep már jócskán lefáraszthatjaa gyereket. De ilyen távra abszolút szükségtelen az autó.
Nekünk pontosan 1.2 km az ovi.
Gyalog járunk, pedig van 2 kocsi is.
Mindkét gyerekem szeret sétálni, nem nyafognak, ők kérik, télen is. Lassabbnak lassabb, ez tény, de nem okoz gondot. Nekünk jó kis rutin.
Kisebbiknek, amíg nem volt ovis vittünk babakocsit, de mindig ki akart jönni.. az rosszabb volt.
Néha viszünk biciklit, motort.
7 után indulunk, 20-25 perc az ovi, én visszasétálok, az kb. 15 perc és úgy megyek dolgozni.
Délután ugyan ez, kocsi itthon lerak és gyalog, mert szeretik.
Nyilván ítéletidőben autóval megyünk, de kis eső, szél nem befolyásol semmit, hideg sem.. itt nincsenek is olyan hidegek.
A férjem munka miatt szinte mindig kocsival hozza-viszi őket, meg is jegyzik mindig, hogy aaaajjj. :D
3 és 5 évesek
Nekünk ez van, tenyleg ajanlom. Meg eszef olyan 55ezerert kb. És akár 2gyereket is tudsz húzni vele .
De 1et biztos.
Ha jó az idő egyik üljön hátul a biciklin , masik az utánfutóba , de akár mindkettő is (lehet) hogy befér.
Az kizárt hogy neked nehéz legyen. Nem nehéz, mondjuk ha 45kg.vagy akkor lehet, de ha normál testalkatú akkor ajánlom.
Sok szeretettel!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!