Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvodaban vegyes csoportban,...

Az óvodaban vegyes csoportban, ha csak a nagycsoportos lehet napos az nem számít diszkriminálásnak a kora végett? Mikor képes lenne rá és szeretné is?

Figyelt kérdés
Tiszta csoportokban régen a kicsiknél is volt napos.
2023. okt. 3. 18:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy igen, a társadalom attól az, hogy beolvadunk. Előrevinni meg nem az fogja, hogy engedünk egy gyerek értetlen anyjának abban, hogy szembe menjen az amúgy tök ésszerű szabályokkal, mert képtelen feldolgozni. A gyereket meg nevelni kell, lehet, neked újdonság.
2023. okt. 3. 19:54
 52/86 anonim válasza:
93%

Kérdező, te olyan vagy, mint az a szülő, aki fogadó órát kért tőlem, mert frusztrálta a gyerekét, hogy csak másodikként tud felöltözni, a barátja mindig gyorsabb. Tegyek valamit.🤣🤣🤣

Bocsi, de Isten ments az ilyen szülőtől.

2023. okt. 3. 19:59
 53/86 anonim ***** válasza:
100%

Én is kíváncsi lennék, hogy arra mi lesz a megoldásod, hogy ha jövőre az összes nagycsoportos barátja elmegy? Akkor nem csak 30 percet lesz nélkülük, hanem egész nap.

Hány gyerekről beszélünk itt? Minden nap az összes barátja napos? Nem egyik nap az egyik, másik nap a másik? Vagy összesen egy barátja van, aki állandóan napos?

2023. okt. 3. 20:04
 54/86 A kérdező kommentje:

Remélem addig jön olyan kiscsoportos aki tud beszélni legalább.

Tudjátok mi az a posztmodern gondolkodas? Én próbalkozom vele.

2023. okt. 3. 20:05
 55/86 anonim ***** válasza:
96%
Előbb a sima gondolkodással kéne...
2023. okt. 3. 20:11
 56/86 A kérdező kommentje:

Amúgy megnyugtatok mindnekit sosem szólok semmiért! Ezért sem valószínű , hogy fogok. Kósza gondolat volt és próbálok ész érveket találni.

Köszi a válaszokat.

2023. okt. 3. 20:15
 57/86 anonim ***** válasza:
94%
Ne is szólj, nem kell az óvónőknek tudni, hogy baj van a toronyban.
2023. okt. 3. 20:20
 58/86 anonim ***** válasza:
100%
A naposok munkája nincs fél óra, ez az egyik. A másik, hogy lehet, hogy szerinted érettebb a koránál, de ha addig nincs el egyedül vagy mással, míg a barát terít, akkor szociálisan inkább éretlen. Mi lesz, ha beteg lesz a barát? Hőborgés helyett inkább ezzel foglalkozz.
2023. okt. 3. 20:24
 59/86 anonim ***** válasza:
100%

Valamit az egyiknek szabad, a másiknak nem. Ezt is meg kell tanulnia a gyerekednek. Nem mindenhol fogják az egyéni képességeit nézni, hanem sok helyen alkalmazkodnia kell olyan szabályokhoz, amit egy átlaghoz találtak ki.

Ha folyton kimented, sajnálod, adod alá a lovat, hogy mindenki milyen igazságtalan vele, pont akkor fogja tragédiaként megélni és jól kiszúrsz vele, mert megutálja az ovit.

2023. okt. 3. 20:55
 60/86 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem jön olyan? Vagy ha suliba hetes lesz? Bár nem tudom van e még ilyen. Meg ezt én se értem az összes nagycsoportos egyszerre napos minden nap? Fél óráról beszélünk. Inkább támogasd,mert biztosan érzi rajtad ezt a bizonytalanságot és hogy anya szerint is rossz történik... Ha érettebb lenne a koránál megértené.:(
2023. okt. 3. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!