Az óvodaban vegyes csoportban, ha csak a nagycsoportos lehet napos az nem számít diszkriminálásnak a kora végett? Mikor képes lenne rá és szeretné is?
"De a szabályt a törvénnyel ne keverjük."
. Itt egyedül Te keverted.
Esetleg kérdezd meg (vagy kérdezze meg ő az óvónőt), hogy bemehet-e segíteni. Tehát nem lesz napos, nem lesz az övé minden feladat és felelősség, de kirakhatja a szalvétákat, evőeszközöket vagy mittudomén.
Ennél sokkal jobb megoldás lenne persze, ha megtanulná kezelni ezeket a helyzeteket, tudna ilyenkor másokkal vagy egyedül játszani.
#44: neked mi bajod van? Nem létező alapjogok megsértése miatt panaszkodsz, minden alap nélkül, és a válaszolókat kiosztod.
37 éves vagyok, és szívügyem a szabadság, a boldogsághoz való jog, de vicc, amit Te csinálsz.
De ez nem érettség kérdése.
Az óvoda nem kezelhet veszélyes hulladékot, azért nem vehet fel pelenkást.
A gyerekek külön tempóban érnek, az én lányom pl 18 hónaposan járt ellenben addigra összetett mondatokban beszélt. Pelust majdnem 3 éves korig hordott.
Ezek nem egydimenziós dolgok.
Te is úgy tűnik nehezen alkalmazkodsz, van ilyen megrögzött igazságharcos, szélsőségesen balféltekés karakter típus, nagyon jó ez bizonyos pozíciókban.
De a gyereknek nem jó ha szèttartanak a felnőttek. Mindenhol lesz valami nem jó, minden intézményben. Akit mindenből kimentenek, az életképtelen lesz
Ha olyan érett lenne az a gyerek, le tudná magát foglalni. Az én lányom még csecsemőkkel is lejátszók ennyit. Nem hiszem hogy minden kis és közép csoportos egy zombi lenne abban az óviban.
"kicsit semmi eldofultság nélkül de előrébb van a fiam a kortársainál"
Hát ha már az anyja visszamaradot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!