KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » ÓvodĂĄk » 🧒 Van olyan Ăłvoda, ahova a...

🧒 Van olyan Ăłvoda, ahova a "beteg" gyerekeket lehet vinni ? (csak köhög Ă©s nĂĄthĂĄs)

Figyelt kérdés

A gyerek többet van itthon, mint ĂłvodĂĄban (egyedĂŒl nevelem).

Semmi baja, csak annyi hogy köhög Ă©s nĂĄthĂĄs, de Ă­gy elƑbb utĂłbb az utcĂĄra fogunk kerĂŒlni... Ha nem tudok dolgozni emiatt.

AkĂĄr Budapestre is megĂ©rnĂ© felvinnem egy ilyen ĂłvodĂĄba (az orszĂĄg mĂĄsik vĂ©gĂ©rƑl).

Csak legyen lehetƑsĂ©gem dolgozni mellette.

2023. jĂșn. 4. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
70-es, ja. Nekem a kedvencem, mikor hĂ­vnak, hogy magas lĂĄza van a gyereknek, jöjjek gyorsan, Ă©n csapot-papot-munkĂĄt otthagyva rohanok, a gyerek meg jĂĄtszik, mikor odaĂ©rek, Ă©s max. hƑemelkedĂ©se van. OkĂ©, azzal se legyen bent, de ezt a riogatĂĄst annyira utĂĄlom, hiszen ilyenkor nagyon el kezdek Ă©n is aggĂłdni. Tudom, hogy azĂ©rt mondjĂĄk, hogy mielƑbb beĂ©rjek, de akkora szemĂ©tsĂ©g. És nem egyszer fordult elƑ eddig, pedig 1 Ă©ve van csak ott.
2023. jĂșn. 6. 13:44
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 72/73 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

#71.! (70-es vagyok)

Igen, szeretnek tĂșlozni.

Nekem egyszer Ășgy telefonĂĄltak, hogy azt mondta az ĂłvĂłnƑ, annyira köhög a gyerekem, hogy hĂĄny. MĂ©g Ă©n is lesĂĄpadtam, mert soha nem hĂĄnyt egyik sem, mondom tuti totĂĄl kĂ©sz van, mire odaĂ©rtem kiderĂŒlt, hogy az csak nyĂĄl volt
 de öklendezett!!! aztĂĄn arra is fĂ©nyderĂŒlt, hogy csak fĂ©lrenyelt
 Ă©pp nem lĂĄttĂĄk mi törtĂ©nt 🙂🙂🙂🙂 azt hittĂ©k beteg, azĂ©rt köhög ennyire.

2023. jĂșn. 6. 14:46
 73/73 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nekem is ezt mondtĂĄk, hĂĄny a gyerek a köhögĂ©stƑl, fulladozik, Ƒk nem tudnak felelƑssĂ©get vĂĄllalni Ă©rte, azonnal menjek... 🙄
2023. jĂșn. 6. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!