Óvodában szokták vinni a gyerekeket overálban?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de nem vagyok tapasztalt ebben, csak most kezdte az ovit a lányom. Jönnek a hidegek és arra gondoltam, hogy overálban vinném. De nem tudom, mennyire szokták abban vinni a gyerekeket, mert nem olyan egyszerű az öltözködésben (ahová jár, nem mehet be szülő, a dadusok öltöztetik át őket). De ha egy vékony leggingsre adok egy vastag nadrágot, az sem egyszerűbb mondjuk. Nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás? Ja, és ha esős idő van is előnyösebb, mire oda érünk az oviba, nem ázik át teljesen.2021. nov. 13. 11:12
1/12 anonim válasza:
Én mindig abban vittem. Középsőig egyrészes volt, könnyen tudta le és fel venni. Nagycsoportban már kétrészest hordott. Simán öltözött egyedül.
3/12 anonim válasza:
Nem érdekelne, hogy nehézség az óvónőknek. Engedjenek be, ha nem tetszik nekik.
Nálunk szerencsére be lehetett tavaly is menni.
4/12 anonim válasza:
Nálunk be lehet menni, de minden gyerek overallban van, ezt is preferálják.
5/12 anonim válasza:
Nalunk kifejezetten overált kértek télre.
6/12 anonim válasza:
Én is pont ezen gondolkoztam mert ha harisnyát adok a fiamra az nadrággal bent meleg. Így én is az overál mellett maradtam.
7/12 anonim válasza:
Persze, a legpraktikusabb. Oviban dolgozom és kifejezetten szeretjük akár az egy- akár a kétrészest.
Az enyém már hetek óta béleletlen esőoverált vesz fel, mikor mennek az udvarra, mert abban nyugodtan letérdelhet a vizes avarra, nem ázik át, mint a melegítő nadrág.
8/12 anonim válasza:
Én bölcsődei nevelő vagyok, az a leg egyszerűbb ráhúzom és kész, szívesebben adom rájuk mint, nadrág, kabát és így biztos nincs kint a dereka a gyereknek, mert ez a sok csini rövid kabát agy baj. Nekem is van egy 2.5 évesem rá is azt adom ha hideg van.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😊
2021. nov. 13. 13:08
10/12 anonim válasza:
Hát az én gyerekem kettőt nem bír lépni overálban .Nem szeretjük,van neki benti nadrág meg egy kinti ennyi, de lehet nézek egy orkán nadrágot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!