Van itt olyan, akinek olyan korán kell vinni a gyerekeket oviba, hogy 6-kor már az intézményben vannak? Hánykor kelsz, hánykor kelted a gyerekeket, hogy bírják a gyerekek a korán kelést, és mikor van az esti alvás?
Nekem a férjem 7-re járt dolgozni. Megszületett a pici, úgy döntöttünk Apa viszi reggeli a nagyot, mert sokszor keltem éjjel a kcsihez, meg esett, hideg volt...
5:30-kor keltek, 5:50-re megitta a lányom a kakaót, mind a ketten felöltöztek, megfésülte a lányunk, s indúltak.
6-ra oda értek, majd ment a buszhoz.
Este 7-kor vacsi, fürdés, 8-ra alszik.
Napközben már nem alszik, annak ellenére sem, hogy ha korán kel
És ilyenkor még visszaalszik az oviban a gyerek?
Remélhetőleg annyi engedményt kapok a munkahelyemen, hogy fél órával csúsztassuk a dolgot, akkor fél hétre vinném őket, de hát akkor is legalább egy óra, mire mindenki elkészülődik. De mindig arra gondolok, hogy legalább van munkám, és legalább sem hétvégén , sem délután nem kell dolgozni, hány embernek rosszabb ennél..
Első vagyok. Azért kap reggel kakaót, mert fél hatkor kel, s csak 8:30-9:00 van reggeli az oviban. Addig éhen, meg szomjan hal!
Előző este készítsd ki a ruhát, minden cuccot!
az én fiam is szokott az elsők között lenni az oviban.a férjem 7-re,én fél hétre járok dolgzoni,de én nem megyek minden nap.amikor én dolgozok,akkor a férjem visze 06.45-re.ilyenkor hatkor kelti a férjem(én már ilyenkor úton vagyok).iszik két deci tejet,öltözés,mosakodás,aztán irány az ovi
este fél kilenckor alszik el,napközben már nem alszik
és az oviban nincs reggeli,tízórai van,ami kilenckor van nálunk.az meg nem elvárható egy öt éves vagy annál kissebb gyerektől,hogy reggel hattól kilencig kibírja étlen szomjan.azért nem ételt adok neki,hanem tejet,mert azzal pont kibírja,és elég éhes is lesz kilenc órára,hogy normálisan egyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!