A 2,5 éves gyerekek általában átalusszák az éjszakát? Nekem minden ismerősömé állítólag átalussza. Valamit leszúrtam?
2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Néha elofordul, hogy az alvókutyusa elveszik, akkor felébred és kiabál, hogy hol van kutyus.
2,5 éves
Az én kisfiam is 2 éves lesz, és még nem alussza át az éjszakát. Még szopizik, és éjjel is cicivel alszik vissza (pár perc alatt). Szerintem amíg van cici, nem is fogja átaludni, bár nekem nem kimerítő, mert tényleg hamar vissza alszik, meg már megszoktam. Egy szobában alszunk, néha ő is átkéredzkedik mellém, olyankor oda is szoktam venni, engem nem zavar. Aztán van, hogy később vissza teszem a helyére, de van, hogy ott marad reggelig.
Amúgy meg én fekszem mellé az ágyába ha felébred, és kis szopi után visszamegyek a helyemre.
Szóval csak azt akartam mondani, hogy nem vagy ezzel egyedül.
Ha Kingusom g felsir es megijed ott vmi nem jo. Nem tudom szoptatsz meg? Mert ahogy elottem irta a kedves valaszolo akkor nem ritka ha nem alussza at. De nem igy kene ebrednie.
A mi lanyunk egy szobaban van velunk de csakis a sajat agyaban alszik. Nekunk annyival konnyebb h csak sajna ket honapig tudtam szoptatni igy hamar tapszeres lett es par het utan teljesen atalussza az ejjelt. Neha felkel ha szomjas vagy ha nem talalja a cumijat. 8 honapos most. Probald vhogy tenyleg kulon szoktatni ha ennyire ki vagy merulve. Lehet eleinte nagyon rossz lesz de magadnak is jot teszel ezzel. De en a helyedben azert az orvost megkerdeznem. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!