Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam a volt férjemtől, már 4 éve, gyerekek nálam vannak elhelyezve, van most egy kapcsolatom pár hónapja, és elakarja perelni a gyerekeimet a volt férjem, mert én a kocsiban szeretkeztem a szerelmemmel, állítólag készült róla kép, van rá esélye?
Ne is foglalkozz vele.
A kép már gázabb, ha valóban készült. De nem Neked, hanem aki csinálta. Mert miért, hogyan? Kukkolt? Megfigyelt? Milyen jogcímen tette?
Én sem foglalkoznék vele,hiszen még ha szeretkeztél volna kocsiban is,te nem apáca vagy,hanem érett felnőtt nő. A gyerekek nem éheznek,nem lógnak az oviból/suliból,tiszták,van hol aludniuk, van tiszta ruhájuk,egészségesek,akkor nincs gond.
Én azért megmondanám az exnek, hogyha sokáig lovagolna a témán, hogy menjen nyugodtan,és pereljen be,égesse le magát..De utána te is mész perelni személyi jogok megsértése miatt..(kukkolás)
ma 15:56 vagyok
Akkor nem kell aggódni. Nincs az a bíró aki helyt adna a volt férjednek azzal a címmel,hogy elperli a gyerekeket mert te szexelsz.. Ez teljesen normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!