Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam a volt férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam a volt férjemtől, már 4 éve, gyerekek nálam vannak elhelyezve, van most egy kapcsolatom pár hónapja, és elakarja perelni a gyerekeimet a volt férjem, mert én a kocsiban szeretkeztem a szerelmemmel, állítólag készült róla kép, van rá esélye?

Figyelt kérdés
Gyerekek amugy velem akarnak maradni.
2012. júl. 1. 15:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Regen apam azzal fenyegette anyukamat, hogy neki tanui vannak arra, hogy anyukam egy k.rva (persze kamu volt). Emlekszem, nagyon sirtam, hogy nem akarok apammal elni, erre anyukam azt mondta ''ameddig van lakas, kaja, szeretet, es nem en vagyok az idegbeteg alkoholista, azzal fekszem le akivel akarok, ne aggodj''. Annyira emlekszem erre, ugy megnyugodtam, pedig nem ma volt:)
2012. júl. 1. 17:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Esélye sincs. Ha meg meri tenni, pereld vissza zaklatásért.
2012. júl. 1. 18:32
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként tök mindegy, hogy mennyire eldugott helyen csináltátok. Ha nem a saját udvarotokban, akkor mindenképpen közszemérem sértésről van szó. A férjed gondolom nem követet titeket 4 év után, csak véletlenül arra járt, kapott az alkalmon, így fényképezett.

Bár szerintem is egy gyermekelhelyezéshez ez kevés. Bár sokan csinálják autóban, még én is ha alkalom van rá, de erkölcsileg tényleg nem egy jó ez most Rád nézve.

De a lényeg, hogy ebből tuti nem lesz semmi. Maximum ha a férjed nagyon elvetemült, akkor rendőrségi ügy. Ha az én feleségem múlna, már a bírság is meg jött volna.

2012. júl. 2. 08:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyugi,ilyennel kiröhögik a biróságon
2012. júl. 2. 09:26
 15/17 Dragor1985 válasza:
Elméletileg, a kocsiban való szeretkezés közszemérem sértés mert közterületnek számít kivéve ha az a saját kertben, birtokon van. Ugyan akkor a fotós is vétkes, mert személyiségi jogokat sért ha valakit lefotóz és az ő bele egyezése nélkül használja a képeket. De mindent egybe véve nincs félni valód mert ha perelni akarna akkor elmondod azokat amiket itt olvastál ;)
2012. júl. 2. 15:37
 16/17 anonim válasza:
Szerintem még te járnál jól!!! Hagyd hogy megtegye!!! Te meg símán feljelentheted őt zaklatásért...még pénzt is kaphatnál talán!!! :)))
2012. júl. 3. 14:14
 17/17 Pötyös Panni ***** válasza:
28%
Ha gyerekeim lennének, nem az lenne a legnagyobb gondom hogy autókban kufircoljak....vagy bárhol máshol....Mondjuk most sem ez a legnagyobb gondom..
2012. júl. 18. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!